Το άρθρο που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμο!

Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου

Ζώδια

Ζώδια

11/08/2017 11:37

Μοιραστείτε το άρθρο:


Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου Ζώδια
 

Κριός

Το πολύ ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προσφέρει όμορφες στιγμές φυγής απ’ τα καθημερινά, ενώ ανακουφίζει πολύ τη ψυχολογία σας και σας ξεκουράζει. Βελτιώνει τις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Οι δικοί σας φαίνεται να σας ενισχύουν οικονομικά. Εύνοια σε ζητήματα σπιτιού/ακινήτων, αλλά και σε τέχνη και πνευματικότητα.

Ταύρος

Όμορφες βόλτες, ταξιδάκια και συναντήσεις φέρνει μέχρι και το Σαββατοκύριακο η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ γνωρίζετε ανθρώπους που σας μαγεύουν. Ωραίες συζητήσεις και στιγμές με τις παρέες σας. Ο νους σας γαληνεύει. Μια όψη που βελτιώνει πολύ την επικοινωνία και δημιουργεί γέφυρες συνεννόησης με τους άλλους και στην κοινωνική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προσφέρει μια γονιμότητα, βελτιώνει τα έσοδα, κάνετε ωραίες αγορές, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν έναν σωτήριο, αν και μπορεί διακριτικό ρόλο. Απολαμβάνετε τη ζωή και τις αισθήσεις. Η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει πολύ ωραία όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα προσφέρει μαγευτικές στιγμές έρωτα, απολαύσεων και ταξιδιών. Ομορφαίνει  και ανοίγει τη διάθεση. Απογειώνει το ρομαντισμό αλλά και την καλλιτεχνική έμπνευση. Πνευματική ανάταση, εύνοια στον οραματισμό. Αίσθημα γαλήνης κι ελευθερίας.

Λέων

Ιδιαίτερα ανακουφιστική για την ψυχολογία σας είναι η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που προσφέρει ονειρικές στιγμές έρωτα και φυγής απ’ τα καθημερινά. Αίσθημα ξεκούρασης, βελτίωση στον ύπνο. Επίσης είναι πιθανό να δέχεστε κάποια σωτήρια οικονομική ενίσχυση. Εύνοια σε τέχνη και πνευματικότητα.

 

Παρθένος

Πολύ ωραία για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή γενικά η ονειρική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, και η οποία σάς προσφέρει μαγευτικές στιγμές με τον σύντροφο και τις παρέες σας. Όμορφα συναισθήματα και περισσότερη αρμονία προσωπική αλλά και με τους άλλους – γεφυρώνει τυχόν διαφορές.

Ζυγός

Βελτιώνει και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας μέχρι και το Σαββατοκύριακο η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ απολαμβάνετε τα ωραία και μικρά πράγματα της ζωής. Βελτιώνει επίσης τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Ωραία κοινωνική ζωή – γίνεστε πιο αγαπητοί δημοσίως και το κοινωνικό σας προφίλ πιο συμπαθές.

Σκορπιός

Άκρως ρομαντική η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, και η οποία προσφέρει ονειρικές στιγμές έρωτα, ταξιδιών, τέχνης και διασκέδασης. Περισσότερη ανεμελιά, αίσθημα ελευθερίας και απόλαυση της ζωής. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά και με συγγενείς εξ αγχιστείας. Αυξημένη δημιουργικότητα και καλλιτεχνική έμπνευση.

Τοξότης

Μαλακώνει πολύ την ψυχολογία σας η υπερβατική όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ προσφέρει όμορφες ερωτικές αλλά και οικογενειακές στιγμές. Βελτιώνει τις σχέσεις με τους δικούς σας. Μεγαλύτερη ικανοποίηση συναισθηματική. Σωτήρια οικονομική ενίσχυση, πιθανόν κι απ’ την οικογένεια. Εύνοια σε οικονομικά και σπίτι/ακίνητα.

Αιγόκερως

Μια όψη πολύ ωραία για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή γενικά, το ονειρικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προσφέρει μαγικές στιγμές με το ταίρι σας, και πολύ ρομαντικές βόλτες και ταξιδάκια. Αρμονία στις σχέσεις και στην επικοινωνία, περισσότερη κατανόηση. Βελτίωση και σε σχέσεις με συγγενείς και γείτονες.

Υδροχόος

Σωτήρια έσοδα φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς. Απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της ζωής, τις αισθήσεις αλλά και την εργασία σας. Πιθανά και φλερτ απ’ τη δουλειά. Ωραίες αγορές.

Ιχθύες

Άμεσα σας ευνοεί το ονειρικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, το οποίο απογειώνει τον ρομαντισμό αλλά και την καλλιτεχνική έμπνευση και την δημιουργικότητα, ενώ προσφέρει μαγευτικές ερωτικές στιγμές. Ωραίες επίσης στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού, ανεμελιάς, απόλαυσης και καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά.

 

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 11/08/2017 11:37

Τυπώθηκε: 18/12/2017 04:26

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/452824

thebest.gr © 2017


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξέπνευσε λίγο μετά τη βάπτιση του μονάκριβου γιου του - Τραγωδία για την οικογένεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη Εξέπνευσε λίγο μετά τη βάπτιση του μονάκριβου γιου του - Τραγωδία για την οικογένεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη
 Πάτρα: Οι άνεμοι έριξαν τη σκεπή του ΟΣΕ στην Αγίας Σοφίας – Πέρασε πάνω από λεωφορείο Πάτρα: Οι άνεμοι έριξαν τη σκεπή του ΟΣΕ στην Αγίας Σοφίας – Πέρασε πάνω από λεωφορείο
Θριαμβεύτρια η Παναχαϊκή στο ντέρμπι - Επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου Θριαμβεύτρια η Παναχαϊκή στο ντέρμπι - Επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου
Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Βασίλης Μπεσκένης Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Βασίλης Μπεσκένης
O 17χρονος εγγονός του τέως βασιλιά στη θρυλική «Τόλμη και Γοητεία» O 17χρονος εγγονός του τέως βασιλιά στη θρυλική «Τόλμη και Γοητεία»
Αυτό το αντικείμενο είναι πιο βρώμικο από δημόσιες τουαλέτες και το πιάνουμε κάθε μέρα Αυτό το αντικείμενο είναι πιο βρώμικο από δημόσιες τουαλέτες και το πιάνουμε κάθε μέρα
Συνελήφθη 56χρονος Πατρινός για φοροδιαφυγή Συνελήφθη 56χρονος Πατρινός για φοροδιαφυγή
Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικη βόλτα στη γεμάτη Ρήγα Φεραίου για τους Πατρινούς σήμερα, λίγος κόσμος περιφερειακά του πεζόδρομου- ΦΩΤΟ Χριστουγεννιάτικη βόλτα στη γεμάτη Ρήγα Φεραίου για τους Πατρινούς σήμερα, λίγος κόσμος περιφερειακά του πεζόδρομου- ΦΩΤΟ
«Πράσινο φως» για το επίδομα τέκνων – Πότε θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ «Πράσινο φως» για το επίδομα τέκνων – Πότε θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ