Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- Α FAMILY MAN" ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΑΠΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ

"Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- Α FAMILY MAN" ΜΕ...

Πρωταγωνιστεί ο Τζέραρντ Μπάτλερ

H αμερικανική δραματική ταινία «Ο Σύμβουλος - A Family Man» που είχε κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Tορόντο στον Καναδά, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή από την Tanweer, στις 10 Αυγούστου 2017 και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουίλιαμς, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Άλισον Μπρι, Γουίλεμ Νταφόε και Άλφρεντ Μολίνα.

Για τον Ντέιν Τζένσεν (Μπάτλερ), η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται (Νταφόε) ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται – και φτάνει η στιγμή του να κάνει το μεγάλο άλμα. Η άνοδος του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μιας και η σημαντικότερη αντίπαλος του (Μπρι) είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισμένη.

Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σημείωνε τη μια επαγγελματική νίκη μετά την άλλη, οι ανάγκες της οικογένειας του αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τις φιλοδοξίες του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής.

Μια χαμηλών τόνων ερμηνεία από τον 47χρονο σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ του φιλμ «300», στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του αναγνωρισμένου παραγωγού Μαρκ Γουίλιαμς («Flawless», «The Accountant - Λογιστής»). Το σενάριο υπογράφει ο Μπιλ Ντουμπουκέ («The Judge»).

Η ταινία «Ο Σύμβουλος» γυρίστηκε στο Τορόντο. Τον Μπάτλερ θα τον δούμε τον Οκτώβριο και στη νέα περιπέτεια καταστροφής «Geostorm».

Διάρκεια: 108 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture