Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Advanced FUE: Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών

Advanced FUE: Η πιο σύγχρονη και αποτελε...

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματά της

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα εμφάνισης που απασχολεί ένα αξιόλογο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού είναι η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής. Πως όμως μπορεί κάποιος άνδρας που θέλει να ανακτήσει τη χαμένη νεότητα, να αποκτήσει πλούσια και δυνατά μαλλιά; Με την πιο σύγχρονη μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών που εγγυάται 100% φυσικό αποτέλεσμα, ανώδυνα και χωρίς ουλές, η οποία εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στην καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, την Advanced HairClinics.

Στην υπερσύγχρονη κλινική, Advanced Hair Clinics, το πρόβλημα της τριχόπτωσης αντιμετωπίζεται σφαιρικά, ξεκινώντας από τη σωστή διάγνωση και παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών θεραπειών, από τη συντηρητική φαρμακευτική θεραπεία και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP με βλαστοκύτταρα ως τις laser θεραπείες και τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE.

H Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) είναι η πιο
σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών. Η τεχνική αυτή επιτρέπει τη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων με τη χρήση μικροεργαλείων από το πίσω μέρος της κεφαλής και μεταφορά τους στην πάσχουσα περιοχή. Έτσι, αποφεύγονται τα μόνιμα σημάδια και οι ουλές , αποκαθίσταται η τριχοφυΐα με απόλυτα φυσικό τρόπο και ανώδυνα, ενώ τα μαλλιά μεγαλώνουν φυσιολογικά στη νέα τους θέση. Η φύτρωση συνήθως φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, άνω του 98% και με τον κατάλληλο σχεδιασμό, τα αποτελέσματα είναι απόλυτα φυσικά και σε κάθε περίπτωση, μόνιμα. Η συγκεκριμένη μέθοδος αφορά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες που παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης και ανδρική ή γυναικείου τύπου ανδρογενετική αλωπεκία.

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως  η τεχνική FUT ή Strip, στην Advanced FUE, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν απαιτείται η αφαίρεση λωρίδας δέρματος από το πίσω μέρος της κεφαλής, ούτε και η χρήση ραμμάτων που είχαν ως αποτέλεσμα πόνο και δημιουργία μόνιμης μετεγχειρητικής ουλής. Σήμερα, με τη μέθοδο Αdvanced FUE, μπορούν να αποκατασταθούν με εξαιρετική επιτυχία ουλές από παλαιότερες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών με Strip.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE;

• Ελάχιστα επεμβατική, με χρήση τοπικής αναισθησίας

• Ελάχιστη έως καθόλου αιμορραγία

• Χωρίς ράμματα

• Χωρίς ουλές

• Χωρίς πόνο μετά την επέμβαση

• Ταχεία ανάρρωση

• Ομοιόμορφη χρήση όλης της δότριας χώρας

• Ακριβής καθορισμός των τριχοθυλακίων που πρέπει να εξαχθούν

• Επαναχρησιμοποίηση της δότριας χώρας, για μελλοντικές επεμβάσεις

• Επιτρέπει τη χρήση διαφόρων περιοχών του σώματος π.χ. στήθος, ράχη ή πρόσωπο, ως δότριας χώρας, χωρίς τη δημιουργία ουλής

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποκατάσταση περιοχών εκτός τριχωτού κεφαλής, όπως φρύδια, γένια, φαβορίτες, μουστάκι κ.α)

Η μέθοδος Αdvanced FUE εφαρμόζεται από τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή και την ιατρική του ομάδα. Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, εξειδικευμένος χειρουργός τριχωτού κεφαλής, επιστημονικός διευθυντής του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Advanced Hair Clinics και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), θεωρείται από τους κορυφαίους ειδικούς στην ελάχιστα επεμβατική μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.advancedhairclinics.gr

ή καλέστε :

Αθήνα (Περιοχή Hilton, Βεντήρη 5): (+30) 210 6980451

Αθήνα (Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 252): (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17): (+30) 2310 224240

Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου): (+30) 2610 226562

Ρόδος (Εθν. Μακαρίου 28): (+30) 22410 32700

Λεμεσός (Γρίβα Διγενή 2): (+357) 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being