Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλούσιο Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Κάτω Βλασία - Ξεκινούν εκδηλώσεις το Σάββατο

Πλούσιο Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Κάτω ...

Θα διαρκέσουν έως και τον Δεκαπενταύγουστο

Στο γραφικό ορεινό χωριό της Κάτω Βλασίας, στους πρόποδες του Ερύμανθου, μέσα στα έλατα, διοργανώνεται και το φετινό καλοκαίρι ένα πλούσιο πολιτιστικό 15ήμερο που ξεκινά αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 με δημοτικό λαικό γλέντι με την ορχήστρα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και θα συνεχιστεί έως και ανήμερα της εορτής της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο.

Μεταξύ άλλων έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μία βραδιά ποίησης – αφιέρωμα στον Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη όπου το «Μονόγραμμα» θα απαγγείλει ο Κωνσταντίνος Τρίγγος, στις 2/8/2017, συναυλίες της Ιόνιας Ορχήστρας (6/8) και της Έλενας Κοσμά (8/8), συναυλία της Μπάντας του Δήμου Καλαβρύτων (10/8), παρουσίαση της μουσικής παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον άνεμο» όπου συμμετέχει ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης (12/8), βραδιά tango (9/8), κ.α.

Η Κάτω Βλασία είναι ένας τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, χτισμένη μέσα στα έλατα και απέχει μόλις 43 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Μπορεί κάποιος να πάει από την Πάτρα, από τον δρόμο Χαλανδρίτσας - Καλάβρυτα.

*Η βασική φωτ. είναι από το ekalavrita.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture