Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, φέρνει ερωτικά ξεκινήματα αυτή την εποχή, μια περίοδος αρκετά φλογερή. Παράλληλα, προσφέρει πολύ ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές αθλητικές επιδόσεις. Ξεκίνημα νέων σπορ αλλά και νέων δημιουργικών κι επιχειρηματικών project. Εγκυμοσύνες. Εντάσεις ωστόσο με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Ταύρος

Μια πολεμική επιρροή, η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, φέρνει αρκετές εντάσεις αυτή την εποχή, κυρίως με τους δικούς σας, ενώ είναι πολύ αυξημένος ο εγωισμός. “Βράζει” η ψυχολογία σας. Πιθανά τρεξίματα ή ταλαιπωρίες για θέματα οικογενειακά, σπιτιού, ακινήτων. Εποχή μετακομίσεων, ενοικιάσεων, ανακαινίσεων, κλπ. Προσέξτε εγκαύματα, φλεγμονές, στομάχι πονοκεφάλους.

Δίδυμοι

Σας κάνει προκλητικούς αυτή την εποχή στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση η πολεμική σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, γι’ αυτό προσέξτε τις εντάσεις αλλά και τα ατυχήματα. Συγκρούσεις με συγγενείς και γείτονες. Αρκετά κινητική εποχή, με ταξιδάκια και βόλτες, αλλά πιθανές και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Ξεκινήματα μαθημάτων/σεμιναρίων.

Καρκίνος

Άγχη και ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά κυρίως θέματα φέρνει αυτή την εποχή η πολεμική σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ ταλαιπωρίες είναι πιθανές και σε σχέση με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές. Ωστόσο φαίνεται να προχωράτε σε τολμηρές κινήσεις και διεκδικήσεις. Μια επιρροή που επίσης ωθεί σε πολέμους αξιών.

Λέων

Ήλιος και Άρης συναντιούνται στο ζώδιό σας με ακρίβεια σήμερα το βράδυ, μια σύνοδος ιδιαίτερα πολεμική αλλά και αποφασιστική, που σας ωθεί αυτή την εποχή σε δράση, ξεκινήματα, αποφάσεις, όμως φέρνει και αρκετό θυμό, εγωισμό, άγχος κι ένταση. Προσέξτε και για τις επόμενες μέρες πονοκεφάλους, φλεγμονές, εγκαύματα. Ανεβάζει όμως τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Φαίνεται να “βράζετε” εσωτερικά αυτή την εποχή με τη πολεμική σύνοδο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί κυρίως κρυφούς θυμούς κι απωθημένα. Δεν λείπουν τα παρασκήνια και οι κρυφοί εχθροί. Πιθανόν να πρέπει να τρέξετε για θέματα που πρέπει να κλείσουν. Δυσκολία στον ύπνο, κυρίως λόγω θορύβου, άγχους, έντασης κλπ.

Ζυγός

Νέους φίλους φέρνει αυτή την εποχή η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ φαίνεται να δραστηριοποιείστε δυναμικά και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ή παίρνετε ηγετικό ρόλο στις παρέες σας. Όμως υπάρχουν κι αρκετές εντάσεις με φίλους, γνωστούς και με διαδικτυακές σας επαφές. Αποφάσεις και δυναμικά σχέδια για το μέλλον – χαράζετε νέα πορεία.

Σκορπιός

Σε δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες σάς ωθεί αυτή την εποχή η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, αν και είναι μια αγχωτική επιρροή, η οποία σας τρέχει αρκετά, είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε για διάφορες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις συγκρούσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας. Αυξημένη τάση για φλεγμονές, πονοκεφάλους, καψίματα, κλπ.

Τοξότης

Πολλά ταξίδια και περιπέτειες αυτή την εποχή με τη δυναμική σύνοδο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία ωθεί επίσης σε τολμηρά ανοίγματα. Αυξημένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Προσέξτε όμως τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Νομικές διεκδικήσεις και συγκρούσεις. Εντάσεις με δασκάλους και συγγενείς εξ αγχιστείας. Φιλοσοφικές και πολιτικές διαφωνίες, φανατισμός.

Αιγόκερως

Φαίνεται να προχωράτε σε δυναμικές οικονομικές κινήσεις αυτή την εποχή με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ή να προχωράτε σε επενδύσεις, δάνεια, διεκδικήσεις και ρυθμίσεις, όχι χωρίς ταλαιπωρίες. Πολύ ερωτική επιρροή επίσης. Προσέξτε τις ίντριγκες και να μην εισχωρείτε στις ζωές των άλλων – αρκετά παρασκήνια και χειριστικότητα.

Υδροχόος

Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτή την εποχή η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ παίρνετε και δυναμικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις στις σχέσεις σας. Βέβαια είναι μια πολεμική επιρροή, που φέρνει και πολλές συγκρούσεις. Προσέξτε τον εγωισμό σας, τον θυμό αλλά και ατυχήματα, βιασύνες, εγκαύματα, τσιμπήματα κλπ.

Ιχθύες

Εποχή ξεκινημάτων και δράσης στα εργασιακά με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία κάνει την καθημερινότητά σας δραστήρια αλλά και αγχώδη. Συγκρούσεις στο χώρο δουλειάς. Κριτικές. Ξεκινήματα επίσης σε θέματα υγείας και διατροφής – αυξημένη τάση για φλεγμονές κι ενοχλήσεις, οπότε προσέξτε τη διατροφή και τις συνήθειές σας. Τρεξίματα με τα κατοικίδια.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being