Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πάει Καρπενήσι η Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο: Πάει Καρπενήσι η Παναχαϊκή

Θα παραμείνει για τις επόμενες 20 ημέρες

Στο Καρπενήσι θα βρεθεί σήμερα η αποστολή της Παναχαϊκής, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η "κοκκινόμαυρη" αποστολή με επικεφαλής τον Γενικό αρχηγό Τάκη Κυριακόπουλο θα παραμείνει στο Καρπενήσι για 20 ημέρες. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μακρυδημήτρης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Πολίμος, Σπανός, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Πατάπης, Πολυχρόνης, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Μπαμπούνης, Αγουρίδης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος.

Λόγω ενοχλήσεων, στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπούτιβας ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

Την αποστολή της Παναχαϊκής θα συνοδεύσουν 15 άτομα τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό. Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνική νέων μπάσκετ: Ξανά στην κορυφή μετά από 2 χρόνια-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από τους πανηγυρισμούς του θριάμβου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports