Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Σούπερ σκυτάλη και έκτη θέση με πανελλήνιο ρεκόρ

Στίβος: Σούπερ σκυτάλη και έκτη θέση με ...

Οι τέσσερις σπρίντερ έτρεξαν στον δεύτερο διάδρομο

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ομάδας 4Χ100 μ. εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.  Οι Κώστας Ζήκος, Παναγιώτης Αρβανίτης, Μιχάλης Παππάς και Σωτήρης Γκαραγκάνης επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες και με 40.40 κατέκτησαν την έκτη θέση του αγωνίσματος με νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Οι τέσσερις σπρίντερ έτρεξαν στον δεύτερο διάδρομο, φρόντισαν να κάνουν καλές αλλαγές και να φτάσουν με ασφάλεια τη σκυτάλη στον τερματισμό, συνδυάζοντας το με μια εξαιρετική επίδοση.

Για την ακρίβεια με την καλύτερη που έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια, αφού το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 40.55 και το είχαν πετύχει οι Σαμπάνης, Τζώγας, Διαμαντάρας και Στεργιούλης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στο Κίνγκστον στις 20 Ιουλίου του 2002.

Οι τέσσερις σπρίντερ ήταν εξίσου καλοί και στον προκριματικό, εκεί που παρά το γεγονός ότι έτρεξαν στον πρώτο διάδρομο τερμάτισαν σε 40.60.

Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η Γερμανία με 39.48 και ακολούθησαν με εθνικά ρεκόρ οι Ιταλία (39.50) και Ισπανία (39.59). Οι αθλητές μας έδειξαν πως με σωστή δουλειά και κοινές προπονήσεις είναι δυνατό να έρθουν καλά αποτελέσματα στις μικρές σκυτάλες.

Στον τελικό του επί κοντώ αγωνίστηκε σήμερα ο Νίκος Νεράντζης, που όμως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κι έτσι δεν κατάφερε να καταταχθεί. Ο αθλητής ακυρώθηκε στα 4,90 μ., στο ύψος όπου ξεκίνησε τον αγώνα του.

Μετά την Ελένη Γκελή και ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία στα σύνθετα.

Ο νεαρός αθλητής κατέλαβε την 13η θέση στο 10αθλο με 7.169 β. επίδοση πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο είναι 7.180 βαθμούς.

Ο αθλητής που ζει στη Γερμανία στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας σημείωσε 15.06 στα 110 μ. εμπ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, 38,82 μ. στη δισκοβολία, ήταν νικητής στο επί κοντώ με 4,90 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, έστειλε στα 44,49 μ. το ακόντιο και έκλεισε με 5.01.13 τα 1.500 μέτρα.

Ο αθλητής έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports