Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Στην ενδέκατη θέση η ελληνική σκυταλοδρομία

Κολύμβηση: Στην ενδέκατη θέση η ελληνική...

Στο 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Στην ενδέκατη θέση με επίδοση 3.16.92, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η ελληνική ομάδα των ανδρών, στα 4Χ100 μ. ελεύθερο, στο 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που άνοιξε την αυλαία του στη "Ντούνα Αρίνα" της Βουδαπέστης. Τον καλύτερο χρόνο έκανε η Βραζιλία με 3.12.34 και ακολούθησαν, Αυστραλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ιαπωνία και Καναδάς.

Η επίδοση της τελευταίας ομάδας που πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό τελικό, ήταν 3.14.88, ήτοι 2,04’’ λιγότερο από την ελληνική ομάδα η οποία αγωνίστηκε κατά σειρά, με τους Απόστολο Χρήστου (49.36), Οδυσσέα Μελαδίνη(49.68), Χρήστο Κατραντζή(50,04) και Κριστιάν Γκολομέεβ(47.87) και είχε καλύτερο εφετινό ρεκόρ 3.14.42 από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου, όπου είχε πάρει την 4η θέση.

"Περιμέναμε να πάμε πιο γρήγορα, τόνισε λίγο μετά την ολοκλήρωση της κούρσας στα 4χ100 ελεύθερα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, αλλά δυστυχώς δεν βγήκε. Κάναμε την προσπάθειά μας, θέλαμε πολύ τον τελικό, όπως και στους Ολυμπιακούς του Ρίο όπου πήραμε την 10η θέση και δεν τα καταφέραμε και τότε όπως θέλαμε. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλές κούρσες μπροστά μας, ελπίζουμε σε μια επόμενη μεγάλη διοργάνωση να μπούμε σε τελικό. Θα δούμε αργότερα πως ακριβώς κολυμπήσαμε.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη, εκτός από πρώτο κατοστάρι με τον Απόστολο Χρήστου που ήταν πρώτος, και πήγε αρκετά καλά. Είχαμε και μερικές ατυχίες. Λίγο η εκκίνηση του Χρήστου, ο Οδυσσέας Μελαδίνης είχε τη μέση του πριν το παγκόσμιο και έχασε μερικές προπονήσεις, με αποτέλεσμα να υστερήσουμε και εκεί λίγο.

Αν ήμασταν σε τέλεια φυσική κατάσταση, πιστεύω θα μπορούσαμε να μπούμε τελικό και να κάνουμε και πανελλήνιο ρεκόρ. Εντάξει γι αυτό αγωνιζόμαστε. Διαφορετικά θα μας έβαζαν κατ ευθείαν στο βάθρο".

Η εμπειρία από τη «Ντούνα Αρίνα» πως ήταν;

"Είναι πολύ ωραία πισίνα. Όλα είναι τέλεια οργανωμένα, μας αρέσει πάρα πολύ. Εντάξει πρώτη κούρσα ήταν. Να …ξεμπουκώσουμε λίγο, πρώτοι αγώνες ήταν και να έχουμε τις επόμενες ημέρες καλύτερη συνέχεια".

Έχεις ακόμη τρία αγωνίσματα…

"Ναι, 100 ελεύθερο,50 ελεύθερο, και 4χ100 μικτή… Στοχεύουμε περισσότερο στα 50 μ. ελεύθερο, το αγώνισμά μου".

Απ' την πλευρά του ο Οδυσσέας Μελαδίνης, ανέφερε: "Να συγχαρώ πρώτα όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Νομίζω ότι ήταν στις δυνατότητές μας ο τελικός.

Δεν τα καταφέραμε, αυτά έχει ο αθλητισμός, άλλες φορές θα είμαστε σε καλύτερη μέρα, άλλες σε άσχημη , συνεχίζουμε. Εγώ προσωπικά έχω το πενηντάρι. Ένας τραυματισμός με ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά, ίσως γι αυτό να μην μπόρεσα να δώσω το 100%....Τώρα ανέβηκα στον βατήρα μετά από ένα μήνα περίπου, για εκκίνηση… Συνεχίζουμε"

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά που κατέβαλαν, είπε φανερά καταπονημένος και με δυσκολία, ο Γιάννης Κατραντζής. Προσωπικά έμεινα πολύ μακριά από τον καλό μου εαυτό… Η προσπάθεια συνεχίζεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολύμβηση: Ξεχώρισε ο ΝΟΠ στο πανελλήνιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports