Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ήρεμη δύναμη η Μαγκούλια

Στίβος: Ήρεμη δύναμη η Μαγκούλια

Στον τελικό με μεγάλο ρεκόρ

Μετά τον Γιώργο Μηλιαρά άλλη μία αθλήτρια της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων καταφέρνει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο. Η Μαρια Μαγκούλια έκανε εξαιρετικό προκριματικό και με βολή στα 15,25 μ. πέρασε στον τελικό της σφαιροβολίας, που θα γίνει το Σάββατο.

Η αθλήτρια από την Κάλυμνο έδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν έχει πρόβλημα να τα...βάλει με μεγαλύτερες αντιπάλους και πως στους αγώνες στόχους μπορεί να βγάλει το καλύτερο της πρόσωπο.

Η αθλήτρια βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, καθώς πήγε με 14,71 μ. και μέσα σε ένα πρωινό κατάφερε να κάνει δύο βολές πάνω από τα 15,00 μ., αφού εκτός από το 15,25 μ. είχε και 15,02 μ. στη δεύτερη βολή και έκλεισε την παρουσία της με 14,60 μέτρα.

Η 17χρονη προκρίθηκε στον τελικό με την όγδοη επίδοση, ενώ πέντε αθλήτριες πήραν την πρόκριση με επίδοση πάνω από το όριο των 15,50 μέτρων.

"Χάρηκα τον αγώνα μου ήμουν συγκεντρωμένη και χωρίς άγχος. Πρώτος στόχος ήταν τελικός και τον κατάφερα. Τώρα κυνηγάω μια θέση στην οκτάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένη θα προσπαθήσω να δώσω το 110% στον αγώνα", είπε η νεαρή με το τέλος του αγώνα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αθηνά Ρέτζιου στον προκριματικό του ύψους.

Η 19χρονη αθλήτρια μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, ωστόσο κινήθηκε κοντά στο ατομικό της ρεκόρ. Η Ρέτζιου έμεινε στο 1,77 μ. και στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1,80 μ., ύψος με το οποίο προκρίθηκαν και οι 12 αθλήτριες του τελικού.

Η Ρέτζιου ξεκίνησε τον αγώνα της στο 1,65 μ. και συνέχισε δίχως απώλειες στο 1,69 μ. και 1,73 μ. κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη το 1,77 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Πολύ καλή παρουσία και δέκατη θέση για την Αλικανιώτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports