Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Πολύ καλή παρουσία και δέκατη θέση για την Πατρινή Σοφία Αλικανιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στίβος: Πολύ καλή παρουσία και δέκατη θέ...

Αγωνίσθηκε πριν λίγη ώρα στα 10.000μ. βάδην

Με τον τελικό των 10.000 μ. βάδην ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο της Ιταλίας. Η πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας Σοφία Αλικανιώτη πραγματοποίησε καλή παρουσία, αφού τερμάτισε στην 10η θέση με 49.43.68 και στάθηκε με αξιοπρέπεια στη διοργάνωση, παρά την υψηλή θερμοκρασία.

Μάλιστα η αθλήτρια βρέθηκε αρκετά κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 49.31.98 και έδειξε πως έχει μέλλον στο αγώνισμα.

Η Νάνση Βαίτση προσπάθησε στα πρώτα χιλιόμετρα να βρεθεί στο προπορευόμενο γκρουπ, όμως, μετά το τέταρτο χιλιόμετρο άρχισε να υποχωρεί επηρεασμένη από την υψηλή θερμοκρασία.

Μάλιστα η αθλήτρια, η οποία τερμάτισε τελικά 17η με 51.33.30, δεν υπολόγισε σωστά τις στροφές της προκειμένου να ανεβάσει ανάλογα και τον ρυθμό της κι έτσι την ώρα που θα έπρεπε να τερματίζει, εκείνη συνέχισε για να κάνει άλλη μία ακόμη στροφή. Η Κυριακή Φιλτισάκου δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της, καθώς ακυρώθηκε.

Νικήτρια ήταν η Ρωσία Γιάνα Σμέρντοβα, που αγωνίστηκε με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με 47.19.69 και ακολούθησαν οι Ζούρεκ (Γερμανία - 47.33.20) και Μπεκμέζ (Τουρκία 48.33.88).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Ο ηρωικός αγώνας της Σοφίας Αλικανιώτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports