Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς βόλεϊ: Στον Άγιο Νικόλαο η κορύφωση για το 2017

Μπιτς βόλεϊ: Στον Άγιο Νικόλαο η κορύφωσ...

Με πολλές πατρινές συμμετοχές

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ φτάνει στο τέλος του και όλα τα βλέμματα στρέφονται ήδη στον Άγιο Νικόλαο. Η όμορφη πόλη της Κρήτης προετοιμάζεται πυρετωδώς για να διοργανώσει, στις 29-30 Ιουλίου τα σπουδαία τελικά τουρνουά, από τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλητές της άμμου. Να θυμίσουμε και στα τελικά θα έχουμε πολλες πατρινές συμμετοχές.

Η ονομασία του Αγίου Νικολάου προήλθε από το βυζαντινό εκκλησάκι που βρίσκεται στον όρμο. Παλαιότερα, ονομαζόταν Μαντράκι ενώ οι κάτοικοι των άλλων χωριών ακόμα και σήμερα τον αποκαλούν Γιαλό. ίναι η πρώτη περιοχή της Κρήτης που την δεκαετία του 1960, άνοιξε τη πόρτα του τουρισμού στη Κρήτη.

Ωστόσο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Άγιος Νικόλαος, θα φιλοξενήσει διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς αν και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου φροντίζει να υπάρχουν εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού στην πόλη.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Λευτέρης Ραφαϊλάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που η ΕΟΠΕ μας αναθέτει μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Είναι πρώτη φορά που στον Άγιο Νικόλαο θα γίνει τέτοιου βεληνεκούς διοργανωση μπιτς βολει, περιμενουμε με ιδιαιτερη προσμονη τους αθλητες να τους φιλοξενησουμε και ελπιζουμε η διοργανωση αλλα ολη η εκδηλωση θα ειναι απολυτα επιτυχημενη.

Να αναφέρουμε ότι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του πανελληνίου πρωταθλήματος είναι το «λουξ plus ‘n’ light Tea» ενώ χορηγοί είναι η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, η ασφαλιστική ΟΡΙΖΩΝ, η FOLLI-FOLLIE που φιλοτέχνησε και τα μετάλλια των νικητών, και οι χορηγοί επικοινωνίας SPORT 24, SPORT 24 -103,3 RADIO και η εφημερίδα ΦΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

A. Aγγελόπουλος: "Αυτή είναι η πραγματική θέση του μπιτς βόλεϊ, ένα μέτρο από τη θάλασσα"





Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports