Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Μελίνα Ασλανίδου περιοδεύει και καταφθάνει στον Πύργο της Ηλείας στις 19 Αυγούστου 2017

Η Μελίνα Ασλανίδου περιοδεύει και καταφθ...

Έχοντας μαζί της έξι εξαιρετικούς μουσικούς

H Μελίνα Ασλανίδου περιοδεύει το φετινό καλοκαίρι με το πρόγραμμα «H φωνή μου τραγούδι του δρόμου». Μάλιστα θα έρθει και στην Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Πύργο της Ηλείας το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 για μία μεγάλη συναυλία που θα δοθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Η Μελίνα Ασλανίδου, αγαπά το καλοκαίρι!

Μαζί της θα είναι οι εξής μουσικοί:

Ντίνος Γεωργούντζος | ενορχηστρώσεις, πιάνο

Ανδρέας Καραντίνης | μπουζούκι

Γιώργος Τσοκάνης | πλήκτρα

Θοδωρής Μίσκας | κιθάρες

Λεωνίδας Κυρίδης | μπάσο

Ηλίας Μίσκας | τύμπανα.

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή | Xρήστος Νταλίπης

Φωτισμός: Γιάννης Καραμπελιάς

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που η αγαπητή ερμηνεύτρια γεμίζει τη βαλίτσα της με τραγούδια, μουσική, ενέργεια, αγάπη και φως και «βγαίνει στον δρόμο» για να συναντήσει τους αγαπημένους της φίλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας μας (και όχι μόνο).

Τον φετινό Αύγουστο η Μελίνα Ασλανίδου που το τραγούδι που ερμηνεύει «Νερό και χώμα» έχει γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, θα βρεθεί στα παρακάτω μέρη σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου:

Λήμνος - Τρίτη 1 Αυγούστου - Πλατεία Κοντοπουλίου

Ναύπλιο – Πέμπτη 3 Αυγούστου - Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου

Δράμα – Σάββατο 5 Αυγούστου - Φράγμα Λευκογείων, Κάτω Νευροκόπι

Χαλκιδική – Δευτέρα 7 Αυγούστου - Molos on the beach, Παραλία Χανιώτης, μία ατμοσφαιρική παράσταση στην Πανσέληνου του Αυγούστου

Βόνιτσα – Τετάρτη 9 Αυγούστου - Νησάκι «Κουκουμίτσα», Άλσος Σάλτινης

Χανιά – Κυριακή 13 Αυγούστου- Βάμος Αποκορώνου Χανίων

Πύργος – Σάββατο 19 Αυγούστου - Πλατεία Πύργου, Πύργος Ηλείας

Λέσβος – Τετάρτη 23 Αυγούστου - Κτήμα Οινοφόρος, Μυτιλήνη.

«Το καλοκαίρι είμαστε όλοι πιο “ανοιχτοί”, πιο έτοιμοι να νιώσουμε κοντά ο ένας με τον άλλο. Είναι και όλοι αυτοί οι υπέροχοι συναυλιακοί χώροι που έχουμε στην Ελλάδα που πολλαπλασιάζουν το συναίσθημα. Ερχόμαστε περισσότερο σε επαφή μεταξύ μας σε ένα αλισβερίσι ενέργειας. Κοντά στη φύση, τον ουρανό, την θάλασσα και τη γη, η διάθεσή είναι εντελώς διαφορετική, ακόμη και τα τραγούδια είναι σα να είναι πιο “μεγάλα”, πιο “γεμάτα”.

Νιώθω πως οι συναυλίες το καλοκαίρι είναι από μόνες τους πολύ ξεχωριστές, είναι ευλογημένες, όπως και ο τόπος μας και οι ψυχές μας» αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου για τις καλοκαιρινές συναυλίες της.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε ο τίτλος του πρόσφατου cd της, να είναι «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», ένα cd που άγγιξε πλατινένιες πωλήσεις.

Στην μουσική της πορεία η Μελίνα Ασλανίδου ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, στις ρίζες και στην παράδοση αλλά και στο «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα, κάτι που απέδειξε και με την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ, που περιλαμβάνει 13 εκτελέσεις διαχρονικών επιτυχιών του μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου όπως, «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μια γυναίκα μπορεί», «Ζήλεια μου», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και άλλα.

Με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, θα ηλεκτρίσει τη σκηνή, με ένα πρόγραμμα «Προσωπική Επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια.

Τραγούδια που αγαπήθηκαν, από το «Τι σου έκανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Να με δικαιολογήσεις», «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς», την Νο1 επιτυχία της χρονιάς «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento), η Μελίνα Ασλανίδου, ερμηνεύει και συγκινεί, τραγουδά και καθηλώνει, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture