Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Σημαντικές επιδόσεις για τη ΝΕΠ

Κολύμβηση: Σημαντικές επιδόσεις για τη ΝΕΠ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων, το οποίο φιλοξενείται από την Πέμπτη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας και μπορούμε να πούμε ότι η διοργανώτρια ΝΕΠ τα έχει πάει περίφημα στους αγώνες!

Ολα τα παιδιά βελτίωσαν τους χρόνους τους, έκαναν ατομικά ρεκόρ και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, ενώ υπήρξαν και κάποιες συμμετοχές σε τελικούς που φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα κολυμβητικά τμήματα του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Κυριαζής πήρε μέρος σε τρεις τελικούς, στα 50μ. ύπτιο, στα 100μ. ελεύθερο και σήμερα το απόγευμα θα κολυμπήσει στα 100μ. ύπτιο, ο Γιάννης Βαρβασαινίτης πήρε μέρος στον τελικό στα 200μ. πεταλούδα και ο Σπύρος Φλωρόπουλος στον τελικό στα 200μ. πρόσθιο.

Να σημειωθεί ότι την προετοιμασία των παιδιών έκανε ο προπονητής της Αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της ΝΕΠ, Σταύρος Νταλαχάνης, ο οποίος όμως αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα «δελφίνια» να κατεβάζει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η προπονητήτρια της Προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, Λίνα Μαστροπάσκουα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: "Χρυσές" οι Μαργαρίτα Μπιτσάκου και Ευδοκία Τσιμάρα της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports