Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με επιτυχία συνεχίζεται το "Φεστιβάλ στις Γειτονιές" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με επιτυχία συνεχίζεται το "...

Στο πάρκο του Ριγανόκαμπου παρουσιάστηκαν χορευτικά, έκθεση αλλά και κινηματογράφος

Με επιτυχία συνεχίστηκε το «Φεστιβάλ στις γειτονιές», στο Πάρκο του Ριγανόκαμπου με έκθεση φωτογραφίας για την Εγλυκάδα στο χρόνο, παραδοσιακά χορευτικά αλλά και κινητός κινηματογράφος.

Στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017, προβλήθηκε η ταινία «Η Ορχήστρα της Ανακύκλωσης», σε σκηνοθεσία Μπραντ Όλγκουντ, Γκράχαμ Τάουνσλι.

Μία ορχήστρα από την Παραγουάη που χρησιμοποιεί όργανα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από σκουπίδια. Όταν η ιστορία τους γίνεται viral, η ορχήστρα εκτοξεύεται στο παγκόσμιο προσκήνιο. Η ταινία μαρτυρά τη δύναμη που έχει η μουσική να μεταμορφώνει και την προσαρμοστικότητα του ανθρώπινου πνεύματος.

Παρόντες στις εκδηλώσεις «Φεστιβάλ στις γειτονιές» που εντάσσεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ήταν και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα, κ.α.

Οι εκδηλώσεις στο ανατολικό Διαμέρισμα ολοκληρώνονται απόψε Τρίτη 4-7-2017, στις 9 μμ., στο Tένις «Νίκη», στην Εγλυκάδα με την παρουσίαση της θεατρική παράσταση «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» από το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές θα συνεχιστεί στο Νότιο Διαμέρισμα και συγκεκριμένα στην πλατεία της Λεύκας στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, όπου εκτός των άλλων προγραμματίζεται και συναυλία με τον γνωστό Θεσσαλονικιό ρεμπέτη Αγάθωνα (Ιακωβίδη).

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.

* Η προβολή του Κινητού κινηματογράφου έγινε με τη συμβολή του Νίκου Καββαδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture