Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Σπύρου Αμίτση (Λογαρά) - Έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Σπύρο...

Την Τετάρτη το πρωί η κηδεία του στον ι.ν. Αγίου Μηνά Λεύκας

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη Σπύρου Αμίτση σε ηλικία 70 ετών. Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στην Πάτρα το 1947 και ασχολήθηκε επαγγελματικά ως οπωροπώλης.

Πολλοί θυμούνται το μαγαζί τόσο στη Δημ. Γούναρη και Καραισκάκη όσο και στην Αθανασίου Διάκου, στην ανηφόρα για τα Ψηλαλώνια που όλοι οι Πατρινοί το προτιμούσαν για την υψηλή ποιότητα των ειδών του, φρούτων, οπωροκηπευτικών, κ.α. που έφερνε.

Ο Σπύρος Βενιζέλου Αμίτσης ήταν γνωστός στην Πάτρα και ως Λογαράς, όνομα που προέρχεται από τον οικισμό Λογαράτα της Κεφαλονιάς, απ’ όπου και καταγόταν.

Η είδηση του θανάτου του λύπησε πολλούς. Ο Σπύρος Αμίτσης ήταν παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Αμίτση και είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την εκπαιδευτικό – μουσικό Μαρία Αμίτση και την Φώφη Αμίτση – Λάζαρη ενώ είχε τη χαρά να δει και δύο εγγονές.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Μηνά, στο Β’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών, στη Λεύκα.

Το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Αμίτσης νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου και κατέληξε.

Ο εκλιπών είχε συνταξιοδοτηθεί.

Αδέλφια του Σπύρου Αμίτση είναι η Ελπίδα σύζυγος του τενόρου Κώστα Χριστόπουλου και ο Γαβρίλης (Λάκης) Αμίτσης που διατηρεί οπωροπωλείο στην οδό Κανακάρη μεταξύ της Φιλοποίμενος και της Βότση.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις