Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ MIMA KAI ΣΟΦΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ

ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ MIMA KAI ΣΟΦΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΛΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φτιάξτε γλυπτά γεμάτα αρχαία Ελλάδα

Από τις 3 Ιουλίου ξεκινούν στους χώρους των εργαστηρίων ARThow σε Πάτρα και Ρίο σεμινάρια γλυπτικής για παιδιά στο πλαίσιο δεκαπενθήμερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8-9.30 το βράδυ. Οσες οικογένειες επιθυμούν να καταπιαστούν τα παιδιά τους με κάτι διαφορετικό από αθλητικές δραστηριότητες, βουτιές και παιχνίδια μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόταση των γνωστών συμπολιτισσών εικαστικών Μίμας και Σοφίας Βαγενά.

Τα παιδιά θα γίνουν ενεργοί μέτοχοι σε εργαστήρια, διάρκειας μιάμισης ώρας κάθε φορά. Θα φτιάξουν τα δικά τους μικρά γλυπτά, όπως ζωγραφισμένα πιάτα με έμπνευση από τα παραδοσιακά σκυριανά κι ερυθρόμορφα αγγεία, με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα.

Με εμπειρία 20 ετών στην διδακτική της τέχνης, οι  αδελφές Μιμα και Σοφία  Βαγενά είναι υπεύθυνες στα εργαστήρια Τεχνών ARThow, με δύο σχολές στη Πάτρα και στο Ρίο. Απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με μαθήματα σχεδίου, ζωγραφικής, γλυπτικής και ιστορίας της Τέχνης, (μέσω βίιντεοπροβολεα αλλά και μέσω ειδικών εκδόσεων), στοχεύοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους αλλά και στην αισθητική τους καλλιέργεια. Εμπλέκοντας τα παιδιά με την εικαστική εκπαίδευση και συστήνοντάς τους το έργο ονομαστών καλλιτεχνών τα επηρεάζουμε δημιουργικά,  με επινοητικότητα κι ευαισθησία, ώστε να  να  επικοινωνούν και ν' αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

 

*Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα καλοκαιρινά προγράμματα τηλ.6943788535

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View