Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον Σεπτέμβριο θα βγει στις αίθουσες το "Stronger" για την επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης

Τον Σεπτέμβριο θα βγει στις αίθουσες το ...

Ο Τζέικ Γκίλενχαλ υποδύεται ένα πραγματικό πρόσωπο που έχασε και τα δύο του πόδια

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες η κοινωνικοδραματική ταινία με τίτλο «Stronger» σε σκηνοθεσία του 42χρονου Αμερικανού δημιουργού Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

Το φιλμ έχει για κεντρικό ήρωα έναν άνδρα (στο ρόλο ο 37χρονος Τζέικ Γκίλενχαλ που είναι και εκ των παραγωγών) που χάνει τα πόδια του, στη διάρκεια της βομβιστικής, τρομοκρατικής ενέργειας στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013.

Στο φιλμ παίζουν ακόμα οι Tatiana Maslany, Miranda Richardson και Clancy Brown.

Την ίδια περίοδο, το φθινόπωρο, αναμένεται να έρθει για προβολή το φιλμ και στην Ελλάδα.

Η τραγική βομβιστική επίθεση του 2013 στον μαραθώνιο της Βοστώνης άφησε πίσω της τρεις νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες. Ένας από τους τελευταίους ήταν και ο 27χρονος Τζεφ Μπάουμαν, ο οποίος έχασε και τα δυο του πόδια λόγω της έκρηξης και έγινε σύμβολο ηρωισμού για την πόλη, ενώ επιπλέον βοήθησε τις αστυνομικές ρχές να εξακριβώσουν την ταυτότητα ενός από τους δράστες.

Να θυμίσουμε πως στα τέλη Απριλίου 2017 είδαμε και στην Πάτρα την ταινία «Patriots Day» του Πίτερ Μπεργκ με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ που αφορούσε στην βομβιστική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης των ΗΠΑ.

Βασισμένο στην αληθινή αυτή ιστορία, το φιλμ «Stronger», το οποίο υπογράφει σκηνοθετικά ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν («All the Real Girls», «Pineapple Express», «Manglehorn»), επικεντρώνεται περισσότερο στις επιπτώσεις που είχαν τα δραματικά γεγονότα και η αντίδραση του κόσμου στη ζωή του Μπάουμαν και στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του, Έριν Χάρλεϊ, η οποία ήταν μία από τους δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο, όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr.

Κατά τραγική ειρωνεία, ο Μπάουμαν βρισκόταν εκεί μόνο και μόνο σε μια προσπάθεια να την ξανακερδίσει...

Πέρα από μια αυθεντικά δακρύβρεχτη ιστορία που υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, το φιλμ διαθέτει και ένα ασυναγώνιστο καστ. Εκτός από τον Τζέικ Γκίλενχαλ (Το Μυστικό του Brokeback Mountain) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πρωταγωνιστεί και η Τατιάνα Μασλάνι της σειράς «Orphan Black» στο ρόλο της κοπέλας του και η πάντοτε συγκλονιστική Μιράντα Ρίτσαρντσον, η οποία ενσαρκώνει τη μητέρα του Μπάουμαν.

Το φιλμ που αναμένεται να δούμε και στην Πάτρα, δείχνει να έχει και σοβαρές Οσκαρικές προσδοκίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture