Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνω από 7.000 κόσμος στη συναυλία της Μαρινέλλας, της Βιτάλη και της Γλυκερίας στο Κατράκειο

Πάνω από 7.000 κόσμος στη συναυλία της Μ...

Έρχονται Πάτρα στις 3 Ιουλίου, στο γήπεδο της Παναχαικής

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ένωσαν τις φωνές τους με περισσότερες από 7.000 φωνές το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, στην πρώτη τους καλοκαιρινή συναυλία.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες τραγούδησαν στο κατάμεστο θέατρο και το κοινό τις καταχειροκρότησε αποδεικνύοντας πως η "Γυναικεία Υπόθεση" είναι υπόθεση όλων.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις συναυλίες που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα με επόμενο σταθμό την Πάτρα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στις 21.30.

Οι τρεις "μεγάλες κυρίες" του ελληνικού τραγουδιού ερμήνευσαν τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους και ενθουσίασαν το κοινό, μαζί με την 14μελή ορχήστρα τους. Την επιμέλεια του προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι το εξής: Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης - 12 Ιουλίου, Ηράκλειο: Παγκρήτιο Στάδιο -17 Ιουλίου, Αρχαία Ολυμπία: Θέατρο Φλόκα -2 Αυγούστου, Φεστιβάλ Ολύμπου: Αρχαίο Θέατρο Δίον -9 Αυγούστου, Χαλκιδική : Θέατρο Σίβηρη- 11 Αυγούστου, Μεσσήνη : Αρχαίο Στάδιο - 18 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ

amna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture