Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Σπιντάτη» πρεμιέρα για την ταινία «Αυτοκίνητα 3» με τον Σάκη Ρουβά –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Σπιντάτη» πρεμιέρα για την ταινία «Αυτο...

Η ταινία ψηφιακού animation ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney / Pixar, «Αυτοκίνητα - Cars 3», στα Village Cinemas @ The Mall Athens, παρουσία πολλών μικρών φίλων και των διάσημων συντελεστών, που με τις φωνές τους έγιναν μέρος της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ποπ σταρ και παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), πρωταγωνιστής και στις τρεις ταινίες των «Cars» (έχει δανείσει τη φωνή του στην ελληνική μεταγλώττιση), η Δανάη Σκιάδη (Κρουζ Ραμίρεζ), η Βίκυ Καγιά (Σάλι), ο Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας) και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου (Δεσποινίς Φρίτερ), έδωσαν το παρών, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, και απόλαυσαν παρέα την ταινία.

Σύνοψη:

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Tο φιλμ «Αυτοκίνητα 3» κυκλοφορεί από την Πέμπτη 15/6 ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ στους ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Feelgood, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένα και σε 3D.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Από την Πέμπτη ξεκινά η προβολή του “Cars – Αυτοκίνητα 3” -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΤΡΕΙΛΕΡ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture