Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Η μεταμόσχευση μαλλιών σήμερα

Η μεταμόσχευση μαλλιών σήμερα

Μια από τις πιο διαδεδομένες πλαστικές επεμβάσεις στον ανδρικό πληθυσμό

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες πλαστικές επεμβάσεις στον ανδρικό πληθυσμό του Δυτικού κόσμου. Οι τεχνικές έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα πλέον είναι εντυπωσιακά. Η αραίωση έπαψε πια να είναι εφιάλτης των ανδρών και η μεταμόσχευση μαλλιών έχει σταματήσει να αποτελεί ταμπού.

Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της βραβευμένης ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, με την πολυετή εμπειρία του πάνω σε χιλιάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μας συμβουλεύει για το τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν προβούμε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

♦ Η τεχνική

Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε, ρωτήστε τον ειδικό για την τεχνική που θα εφαρμόσει. Η νέα επαναστατική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και αναίμακτη και το σημαντικότερο, δεν αφήνει σημάδια και ουλές, σε αντίθεση με την παλαιότερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών με Strip (FUT), η οποία αφήνει μόνιμη τομή στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Με τη μέθοδο FUE, τα τριχοθυλάκια μεταφέρονται μεμονωμένα από τη δότρια στη λήπτρια ζώνη, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία.

♦ Η ιατρική ομάδα

Το σημαντικότερο ρόλο στην επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών και στα αποτελέσματα της παίζει το ιατρικό team που θα αναλάβει την επέμβαση. Καθώς πρόκειται για μια απαιτητική διαδικασία που αγγίζει τα όρια της μικροχειρουργικής, είναι απαραίτητη η ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία. Θα πρέπει να εκτελείται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς ή εξειδικευμένους δερματολόγους που είναι γνώστες της τεχνικής, και φυσικά είναι προτιμότερο να είναι μέλη της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού.

♦ Αποτελέσματα

Προτού καταλήξετε στην ιατρική ομάδα που θα σας αναλάβει και την κλινική που θα πραγματοποιήσετε τη μεταμόσχευση μαλλιών, ζητήστε να δείτε αποτελέσματα προηγουμένων περιστατικών. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επέμβαση. Επιλέξτε σωστά μια εγκεκριμένη κλινική και τον γιατρό που σας εμπνέει εμπιστοσύνη με την κατάρτισή του και τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Info:

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ρόδος: (+30) 22410 32700

Λεμεσός: (+357) 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being