Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Λόγω της διέλευσης της Σελήνης σήμερα απ’ το εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω, αναμένεται να είναι μια “τσαγκαροδευτέρα”, με αρκετές υποχρεώσεις και δουλειές, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται στα επαγγελματικά σας. Θα μπορέσετε όμως να οργανωθείτε καλύτερα. Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού προκαλεί μια νευρικότητα και ορισμένα απρόοπτα, επαγγελματικά ή άλλα.

Ταύρος

Σχετικά πιο άνετη και αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και όχι με ιδιαίτερες πιέσεις. Η Σελήνη δίνει έμφαση στις σπουδές/εκπαίδευση, αλλά και σε θέματα νομικά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Το τετράγωνό της με τον απρόβλεπτο Ουρανό ίσως φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα παραπάνω, αλλά και μια ανησυχία εσωτερική.

Δίδυμοι

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη, ειδικά σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, συντάξεις, διατροφή, κληρονομικά κλπ, όπου ίσως υπάρξουν κάποια απρόοπτα. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων επίσης. Μια πιο εσωστρεφής μέρα, στην οποία ασχολείστε περισσότερο με το μέσα σας. Είναι όμως και ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Δεν λείπουν τα απρόοπτα σήμερα με τη νευρική όψη Σελήνης-Ουρανού, ειδικά στα επαγγελματικά, ενώ είναι πιθανές και κάποιες απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Νευρική αλλά και κοινωνική μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο και τους συνεργάτες.

Λέων

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, στην οποία θ’ ασχοληθείτε με την τακτοποίηση διάφορων εργασιών, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Καλή μέρα για καθαριότητα. Πιθανά όμως και κάποια απρόοπτα σε καθημερινά θέματα ή σε σπουδές, νομικά, ταξίδια. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Παρθένος

Αισιόδοξη και σχετικά πιο άνετη μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Δεν αποκλείονται κάποια απρόοπτα στα παραπάνω αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Είναι ωστόσο καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία, πνευματικότητα.

Ζυγός

Με το σπίτι κυρίως αναμένεται ν’ ασχοληθείτε σήμερα, καθώς η Σελήνη δίνει έμφαση στον τομέα αυτόν, όπως επίσης και σε ζητήματα ακινήτων και οικογένειας. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό αναμένεται να φέρει ορισμένα απρόοπτα στα παραπάνω, αλλά και κάποιες αψυχολόγητες ή ψυχρές συμπεριφορές στις σχέσεις. Δεν λείπει η κυκλοθυμία.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες, αλλά και με αρκετές ιδέες. Πιθανές επίσης πολλές μετακινήσεις. Είναι ακόμα μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο. Δεν λείπουν τα απρόοπτα στα παραπάνω, αλλά και στο χώρο δουλειάς και στην επικοινωνία, και ίσως κάποιες αλλαγές σε ραντεβού.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Δεν λείπουν τα έκτακτα έξοδα. Επίσης στα ερωτικά είναι πιθανή μια αστάθεια ή αψυχολόγητες συμπεριφορές. Όμως θα μπορέσετε σήμερα να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική ή και τη φύση.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει το ζώδιό σας, θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των θέλω σας, ενώ θα είναι μια μέρα δραστήρια, με πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού βέβαια φέρνει κάποια απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι, αλλά και μια κυκλοθυμία ή απότομες συμπεριφορές.

Υδροχόος

Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση κι επαφή με τη φύση αλλά και με τη τέχνη και την πνευματικότητα δίνει σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο, θα δώσει όμως την ευκαιρία να ξεφύγετε απ’ τις πιέσεις. Βέβαια υπάρχει μια μικρή ανησυχία με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, το οποίο προκαλεί και κάποια επικοινωνιακά απρόοπτα.

Ιχθύες

Ευκαιρία να δικτυωθείτε σήμερα, να γνωρίσετε κόσμο, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media – μια κοινωνική μέρα γενικά, με έμφαση και στις φιλίες. Δεν λείπουν κάποιες ασταθείς συμπεριφορές, αλλά και ορισμένα έκτακτα έξοδα ή ανατροπές σε οικονομικά θέματα και σε σχέδιά σας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being