Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Να κλείσει θετικά την χρονιά (17:00) στα Τρίκαλα

Παναιγιάλειος: Να κλείσει θετικά την χρο...

Οι «μελανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΤ για την 34η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League

Στα Τρίκαλα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για φέτος ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΤ για την 34η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και στόχος τους είναι να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα για να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 5 της παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα στο Αίγιο πανηγύρισαν τρίποντα με Πανελευσινικό (4-0) και Κισσαμικό (1-0), ενώ εκτός από το ξεκούραστο τρίποντο με την Καλλονή έφυγαν με δύο βαθμούς από τις έδρες των Αιγινιακού (1-1) και Αναγέννησης Καρδίτσας (1-1).

Η τελευταία καταγεγραμμένη ήττα μακριά από το γήπεδό τους ήταν στις 9 Απριλίου, όταν είχαν χάσει με 1-0 από τη Λαμία.

Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για την σημερινή (11/06) αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Οι απουσίες για τον Δημήτρη Σπανό είναι γνωστές, καθώς δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο ματς της σεζόν δεν έχουν οι τιμωρημένοι Ρότας, Στίκας και Καζναφέρης, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν επίσης και ο ο τραυματίας Τρίγκας, αλλά και ο Αθανασίου που δίνει πανελλήνιες εξετάσεις.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Τσάπαλος, Ρέλλας, Ντέμο,  Βουτσιώτης, Τσουρής, Μπρους, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζβιρόπουλος, Ταουσιάνης, Κρητικός, Σκαρτσίλας και Γκούφας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: "Τεσσάρα" του Παναιγιάλειου στο εντός έδρας αντίο του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports