Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: "Τεσσάρα" του Παναιγιάλειου στο εντός έδρας αντίο του

Φούτμπολ Λιγκ: "Τεσσάρα" του Π...

Οι "μελανόλευκοι" επικράτησαν με 4-0 του Πανελευσινιακού στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος είπε αντίο στο κοινό του, για την φετινή σεζόν, διαλύοντας με 4-0 τον Πανελευσινιακό. Δύο γκολ ο εξαιρετικός Κρητικός.

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας εμφανίσεις του για τη φετινή σεζόν ο Παναιγιάλειος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον υποβιβασμένο Πανελευσινιακό, φτάνοντας στο θριαμβευτικό 4-0. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Κρητικό που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Σκαρτσίλας, Γκούφας.

Σε μονόλογο για τον Παναιγιάλειο εξελίχθηκε το πρώτο 45λεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα… έπιασαν από τον λαιμό την ομάδα της Ελευσίνας και μόλις στο 4ο λεπτό… άγγιξαν το 1-0, όμως σε σουτ του Μπρους η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Γκόμες.

Στο 7’ και πάλι ο Μπρους ήταν πρωταγωνιστής της επιθετικής προσπάθειας του Αιγίου, με τον Κολόκα να βάζει την κόντρα και την μπάλα να περνά σε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 11’, ο Τσιλιγκίρης έπιασε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκόμες.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο 33’ ο Πανελευσινιακός απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Ρότα έκοψε την επικίνδυνη σέντρα του Αρναούτογλου, ενώ στην συνέχεια της φάσης, το δυνατό σουτ του Κοτσόκολου, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου.

Η ευκαιρία αυτή, από πλευράς Ελευσίνας, λειτούργησε σαν… καμπανάκι για τους γηπεδούχους, που άμεσα πέρασαν και πάλι στην επίθεση. Έτσι στο 35’ έφτασαν εκ νέου μία ανάσα από το γκολ, όμως ο Γκόμες, με διπλή επέμβαση, αρχικά σε σουτ του Κρητικού και εν συνεχεία σε προσπάθεια του Σκαρτσίλα, κράτησε το 0-0.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 37’ και πάλι ο Κρητικός, μετά από μπαλιά του Σκαρτσίλα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας τη Ελευσίνας, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκόμες. Έτσι, φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε. Ήταν η σέντρα του Τσιλιγκίρη από τα δεξιά, με τον Κρητικό να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην γωνία του Γκόμες για το 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ίδια η εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Παναιγιάλειο να δημιουργεί την πρώτη του καλή στιγμή στο 51’, με τον Γκόμες να σταματά τον Κρητικό, τον επιθετικό των γηπεδούχων, όμως, να παίρνει το… αίμα του πίσω, ένα λεπτό αργότερα.

Ήταν το 52ο λεπτό, όταν ο Κρητικός πήρε το ριμπάουντ, μετά από αρχική επέμβαση του Γκόμες σε σουτ του Γκούφα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0.

Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το δεύτερο γκολ του Κρητικού, η ομάδα του Αιγίου έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα. Ήταν το 55ο λεπτό, όταν ο Τσιλιγκίρης έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ από τα αριστερά, ο Γκόμες δεν κατάφερε να απομακρύνει, με τον Σκαρτσίλα να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και από κοντά να τη στέλνει στα δίχτυα, για το 3-0.

Μάλιστα, στο 69’ ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα τέταρτο τέρμα, όμως μετά τη φάση του 7’ και το σουτ του Μπρους, το δοκάρι σταμάτησε και την εξαιρετική προσπάθεια του Μπούζα, στο 69’.

Τελικά, το πολυπόθητο τέταρτο τέρμα, ήρθε οκτώ λεπτά πριν τα 90’. Όπως και στην φάση του 55’ έτσι και στο 82’, ο Τσιλιγκίρης έκανε το σουτ, ο Γκόμες έκανε την αρχική επέμβαση, με τον Γκούφα να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 4-0 στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της «Μαύρης Θύελλας».

Σκόρερ: 45’, 52’ Κρητικός, 55’ Σκαρτσίλας, 82’ Γκούφας,

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Γκόμες, Γραικός, Αρναούτογλου (53’ Παλιάτσιος), Κολόκας, Τσούπρος, Κοτσόκολος (46’ Παλαιολόγος), Κορομηλάς (46’ Ζέλιος), Πάσχος, Μουστάκης, Στόγιος, Σταματάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασίου, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας, Μωυσίδης (59’ Μπούζας), Καζναφέρης, Μπρους (62’ Τσουρής), Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Στόχος η νίκη για να κλείσει με… χαμόγελα τις εντός έδρας υποχρεώσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports