Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΡΙΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΡΙΟΝ ΜΕΧ...

Έρχονται τα φιλμ "Κυρία Σλόαν", "Για όνομα του Θεού", "Η βασίλισσα της Ισπανίας" και "Η Mούμια"

Μπορεί ο καιρός να μην έχει πολυβοηθήσει μέχρι στιγμής, ωστόσο το ξεκίνημα της σαιζόν για το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο ήταν ελπιδοφόρο καθώς το πρώτο 4ήμερο λειτουργίας του (1-4 Ιουνίου 2017) όπου πρόβαλλε τους «Πειρατές της Καραιβικής, η εκδίκηση του Σαλαζάρ», γέμισαν τα περισσότερα από τα καθίσματα του σινεμά, το οποίο σημειωτέον ότι έχει χωρητικότητα σχεδόν 300 θέσεις.

Αυτές τις μέρες και έως και την Κυριακή προβάλλεται στις 22.00 η κοινωνική ταινία «Το Δείπνο» με επικεφαλής του καστ τον Ρίτσαρντ Γκιρ ενώ από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 σειρά στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα πάρει η α’ προβολή για την Πάτρα, η ταινία «Κυρία Σλόαν» του Τζον Μάντεν με την Τζέσικα Τσαστέιν που προτάθηκε για την Χρυσή Σφαίρα α’ γυναικείου ρόλου, στην κατηγορία δράμα. Σύμφωνα με το στόρι, μία μοναχική λομπίστρια ονόματι Σλόαν προσπαθεί να κερδίσει κάθε πολιτικό στοίχημα με όποιο κόστος.

Τώρα ηγείται της εκστρατείας για την ψήφιση ενός νόμου για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, με τους περισσότερους Γερουσιαστές να βρίσκονται απέναντί της. Ωστόσο, εκείνη γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Καπιτώλιο τίποτα δεν είναι απίθανο.  Επίσης παίζουν οι: Μαρκ Στρονγκ και Γκούγκου Μπάθα – Ρο.

Το ενδιαφέρον πολιτικό θρίλερ «Κυρία Σλόαν» διάρκειας 132 λεπτών, έχει διανεμηθεί στις ελληνικές αίθουσες από την Σπέντζος Φιλμ και στην πρεμιέρα του στις Αθηναικές αίθουσες, ξεπέρασε τα 3.000 εισιτήρια.

Από την προσεχή Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβληθεί η Γαλλική κωμωδία με φόντο το χιονισμένο Κουρσεβέλ «Για όνομα του Θεού – Mes tresors» με τον απολαυστικό πρωταγωνιστή Ζαν Ρενό. Η σκηνοθεσία του Γαλλικού αυτού φιλμ είναι του Πασκάλ Μπουρντιό και πλάι στον Ζαν Ρενό, παίζουν οι Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού, Μπρούνο Σάντσες και Πασκάλ Ντεμολόν.

Ένας διαρρήκτης επανασυνδέεται με τις δύο κόρες του, ετεροθαλείς αδερφές, και σχεδιάζει μια ριψοκίνδυνη ληστεία για να εκδικηθεί τον πρώην συνεταίρο του που τον πρόδωσε. Το περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε ότι πρόκειται για περιπετειώδη «μπαλαφάρα» γεμάτη κλισέ και χωρίς κανένα ρεαλισμό. Πάντως πρόκειται για μία κωμωδία με ορισμένες απολαυστικές σκηνές και αστείες ερμηνείες ιδίως από τις δύο κοπέλες του καστ που υποδύονται τις κόρες του διαρρήκτη, οι οποίες είναι μεταξύ τους ετεροθαλείς αδελφές.

Το φιλμ «Για όνομα του Θεού» (διανομή από την Odeon) στην πανελλαδική του πρεμιέρα την Πέμπτη 1η Ιουνίου, ξεπέρασε τα 5.000 εισιτήρια.

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στις 22.00 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, θα προβληθεί η Ισπανικής παραγωγής ταινία «Η βασίλισσα της Ισπανίας» (διανομή από Tanweer) με την Πενέλοπε Κρουζ σε σκηνοθεσία του Φερνάντο Τρουέμπα. Συμπρωταγωνιστούν οι Κάρι Έλγουις, Μάντι Πατίνκιν.

Η χλιδάτη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μακαρένα Γρενάδα καλείται να επιστρέψει στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας επικής κινηματογραφικής παραγωγής που επιφυλάσσει εκπλήξεις για εκείνη και το συνεργείο.

Τέλος την Πέμπτη 22/6 αναμένεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο η «Μούμια» (διανομή από την UIP), με τον Τομ Κρουζ, την Σοφία Μπουτέλα και τον Ράσελ Κρόου ενώ πιθανόν από 22/6 σε προβολή νωρίτερα, να παιχθεί και το παιδικό φιλμ «Cars 3 – Αυτοκίνητα 3», σε σκηνοθεσία Μπρίαν Φι (διανομή από την Feelgood).

Σύμφωνα με το στόρι, ο θρυλικός Κεραυνός McQueen έχει σιγά σιγά αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας μίας νέας γενιάς από εξαιρετικά γρήγορα αυτοκίνητα. Προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του, θα χρειαστεί τη βοήθεια μίας νέας και φιλόδοξης τεχνικού και έμπνευση από τον αείμνηστο Fabulous Hudson Hornet.

Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Άρμι Χάμερ, Νέιθαν Φίλιον, Όουεν Ουίλσον, και Κέρι Ουάσινγκτον. Η ταινία θα βγει και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture