Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική, παρά την ήττα

Πόλο: Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική, πα...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε στα πέναλτι (11-8) από τις ΗΠΑ

Την ήττα στο τελικό του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών του Κουνσάν, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των γυναικών από τις ΗΠΑ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση για 3 οκτάλεπτα, απέναντι στην χρυσή ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια και στην λήξη της 3ης περιόδου βρέθηκε να προηγείται με 7-4.

Ένα σερί 4-0 της ομάδας των Ηνωμένων πολιτειών στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έβαλε μπροστά την μεγάλη αντίπαλο, όμως παρόλα αυτά η Εθνική μας ισοφάρισε με γκολ της Αβραμίδου και έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι Αμερικανίδες ήταν πιο ψύχραιμες και πιο τυχερές και επικράτησαν με 3-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επιστρέφει από την Κίνα έχοντας 5 νίκες 3 εκ των οποίων με πολύ μεγάλες αντιπάλους (Αυστραλία, Ολλανδία, Ουγγαρία) και σημαντικές εμπειρίες εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 1-4 (πεναλτι 0-3)

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 3, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη 1, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ, Ξενάκη , Διαμαντοπούλου Χρ.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχει ακόμη η Άλκηστις Μπενέκου και η Βάσω Πλευρίτου,  ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος,η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports