Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ" ΠΑΡΟΥΣΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΕΣΑ ΑΠΟ Τ...

Στις 8 Ιούνιου στην Αγορά Αργύρη

Η παρουσίαση του βιβλίου ''Μέσα από τα μάτια τους'' θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα  της Αργοράς Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12, στην Πάτρα, το οποίο μάλιστα φιλοξενήσατε και στην εφημερίδα σας.

Ομιλητές θα είναι η συγγραφέας του βιβλίου, βραβευμένη από τον Ο.Η.Ε. Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, η υπεύθυνη προγραμμάτων της PRAKSIS στην Πάτρα, Γεωργία Τζανάκου και συντονιστής της παρουσίασης ο δημοσιογράφος του thebest.gr και του ραδιοφώνου, Στο Κόκκινο, Θάνος Χριστακόπουλος.

Το βιβλίο ''Μέσα από τα μάτια τους'' αποτυπώνει τις ιστορίες των παιδιών που ταξίδεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα κυνηγώντας το όνειρο μίας καλύτερης και οπωσδήποτε ασφαλούς ζωής στην Ευρώπη. Σκοπός του βιβλίου είναι να γνωρίσει ο κόσμος πρώτον πώς βίωσαν τα ίδια τα παιδιά αυτό το ταξίδι και οπωσδήποτε να μιλήσουν για τα όνειρά τους για το μέλλον.

Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια αποτύπωσης η οποία σαν ιδέα ήταν έμπνευση του προέδρου της PRAKSIS, του αείμνηστου Τζανέτου Αντύπα, ήταν η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου η οποία αγκάλιασε το έργο με πολύ μεγάλη ευαισθησία. Με τον τρόπο της, κατάφερε να προσεγγίσει τα παιδιά και να συνδεθεί μαζί τους με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδοθεί σε βάθος και ουσία αυτό που πραγματικά υπάρχει μέσα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture