Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο 3Α ΑΡΑΠΗΣ Beach Volley-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τ...

Το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα KONAN SAND SPORTS CLUB στα Δεμένικα

Σε μια όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο 3Α ΑΡΑΠΗΣ Beach Volley (Men's) Tournament, το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα KONAN SAND SPORTS CLUB στα Δεμένικα. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίηνωση:

"Η συμμετοχή των αθλητών αλλά και η προσέλευση των θεατών ήταν μεγάλη και σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση και το ευχάριστο κλίμα, το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό.

Άλλωστε οι διοργανωτές επιφύλασσαν δώρα και εκπλήξεις και για τους νικητές αλλά και για τους παρεβρισκόμενους, με highlight του τουρνουά το υπέροχο θέαμα που προσέφερε η σχολή χορού Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου, με τις γλυκύτατες χορεύτριες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, και με αποτέλεσμα να ενθουσιάσουν τον κόσμο με τα χορευτικά τους.

Οι αγώνες εξελίχθηκαν σε πολύ φιλικό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό κλίμα, καθώς προσέφεραν υπέροχο και εντυπωσιακό θέαμα ανεβάζοντας σε πολλές περιπτώσεις την αγωνία. Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αναφορικά τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν:

1η Θέση: Ν.Ντόντης Θ.Γεωργακόπουλος

2η Θέση: Ν.Πάτσης Σ.Κάννας

3η Θέση: Ζ.Κατσωνόπουλος Α.Παπασταθόπουλος

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές :

«Συγχαίρουμε του αθλητές για τους όμορφους αγώνες που μας προσέφεραν, και ευχαριστούμε ολους τους συμμετέχοντες αθλητές και φιλάθλους για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ειδικά ευχαριστούμε κ την Σχολή Χορού Keep Dancing και το χορευτικό τους που έδωσαν μια διαφορετική χροιά στην εκδήλωση μας και φυσικά τον μεγάλο υποστηρικτή μας, τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ για τα υπέροχα δώρα και την συνολική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.»

Η επιτυχία της διοργάνωσης, ας αποτελέσει αφετηρία έτσι ώστε το τουρνουά να έχει ανοδική πορεία κάθε χρόνο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά