Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα το φιλμ «Chuck: η ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa»

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα τ...

Πρωταγωνιστεί ο Λιβ Σράιμπερ, αγνώριστος στην κυριολεξία για τις ανάγκες του ρόλου

To φιλμ Αμερικανικής παραγωγής 2017, «Chuck: η ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» με τον αγνώριστο εδώ Λιβ Σράιμπερ, ξεκινά να προβάλλεται από την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Το αξιόλογο φιλμ παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε ενώ στις Αμερικάνικες αίθουσες έκανε πρεμιέρα στις 5 Μαΐου 2017 σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής.

Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Όλα αυτά παρουσιάσει η συγκεκριμένη ταινία που έχει για κεντρικό πρόσωπο τον Chuck, τον αληθινό μποξέρ που λέγεται πως ενέπνευσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε προ 41 ετών να κάνει την μεγάλη κινηματογραφική του επιτυχία, τον Rocky Balboa.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Odeon, για του λόγου το αληθές, οι παραγωγοί  της ταινίας «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» θεώρησαν απαραίτητο να πάρουν την άδεια από τον Σιλβέστερ Σταλόνε, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Έστειλα email στον Sly και στη συνέχεια του τηλεφώνησα, τονίζοντάς του πόσο σημαντικό θα ήταν για εμάς να γυρίσουμε τη συγκεκριμένη ταινία και πόσο θα θέλαμε να έχουμε την άδειά του, προκειμένου να το κάνουμε. Ο Sly διάβασε το σενάριο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε πολύ γενναιόδωρος κι ευγενικός και μας βοήθησε με την ταινία», ανέφερε η συμπαραγωγός Κρίστα Κάμπελ.

«Μία βιογραφική ταινία είναι πάντα ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το πόσο ανοιχτός ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε σχετικά με το όλο θέμα και όλοι αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που ήταν τόσο πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μας. Δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει, αλλά ήθελε να μας δώσει την ιστορία του κι επιπλέον μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία και props από το Rocky», τόνισε ο 49χρονος ηθοποιός Λιβ Σράιμπερ. Η σκηνοθεσία είναι του 49χρονου δημιουργού από το Κεμπέκ του Καναδά, Philippe Falardeau.

Εκτός του Liev Schreiber που είναι και εκ των παραγωγών του φιλμ, παίζουν η Elisabeth Moss, o Ron Perlman, η 47χρονη Naomi Watts, η οποία ήταν μέχρι πρότινος σύζυγος του Σράιμπερ, και οι Jim Gaffigan, Michael Rapaport, Pooch Hall, Morgan Spector, Jason Jones,William Hill και Wass Stevens.

Η ταινία είχε προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Το «Chuck: η ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa», ουσιαστικά παρουσιάζει τη ζωή του μποξέρ βαρέων βαρών Chuck Wepner (έχει ύψος 1,96 και έχει γεννηθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 1939) και τον αγώνα που είχε δώσει το 1975 κόντρα στον θρυλικό πρωταθλητή Muhammad Ali.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture