Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πλούσια εβδομάδα στο Πολύεδρο - Έρχονται Βαγενάς, Δεληγιώργη, Κιουρτσάκης

Πάτρα: Πλούσια εβδομάδα στο Πολύεδρο - Έ...

Παράλληλα συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Μπράττη

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα και τη νέα εβδομάδα, από 23 έως και 27  Μαΐου  2017.

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής της Πατρινής δημιουργού Ειρήνης Μπράτη. Η έκθεση με την τελευταία εικαστική δουλειά της, θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Την Τρίτη 23/5/2017, ο γνωστός συγγραφέας Νάσος Βαγενάς θα έρθει στο Πολύεδρο, στις 20.30, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Πανωραία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.  Θα μιλήσουν η Κατερίνα Κωστίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, η Μαρία Αγγούρη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του  Πανεπιστημίου Πατρών και η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την Τετάρτη 24/5 στις 20.30 θα είναι στο Πολύεδρο η συγγραφέας Αλεξάνδρα Δεληγιώργη.

Αφορμή τα βιβλία της: «Το κόκκινο της φωτιάς»,  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη  και «Ανέστιος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγρα.

Θα μιλήσουν η Άννα Κατσιγιάννη, επίκ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπ.  Πατρών και η Κατερίνα Κωστίου, Καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την Παρασκευή 26/5/2017, έχει προγραμματιστεί στις 20.30 το βράδυ, η παρουσίαση του νέου βιβλίου – CD των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, «Προσωπικό»,  που κυκλοφορεί στη Μικρή Άρκτο, σε ποίηση των Μιχάλη Γκανά, Γιάννη Ευθυμιάδη, Ντίνου Σιώτη, Παντελή Καλογεράκη καθώς και σε ποιήματα των Κόρσο, Μπρεχτ, Νερούδα, Πεσσόα και Τσέλαν.

Τέλος το Σάββατο  27/5  θα έρθει στο Πολύεδρο, ο συγγραφέας Γιάννης Κιουρτσάκης για την παρουσίαση του βιβλίου του «Γυρεύοντας στην εξορία την πατρίδα σου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με τον συγγραφέα ο Ανδρέας Καράβολας, πρώην Δήμαρχος Πατρέων, ο Δημήτρης Μακρίδης, ιστορικός και η Γιάννα Σιβροπούλου, φιλόλογος.

*Επίσης το Σάββατο 27/5  θα υπάρξουν στο Πολύεδρο, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, 11:00 π.μ - 13:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture