Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από τις 25 Μαΐου στην Ελλάδα η ταινία «Chuck» με τον Liev Schreiber

Από τις 25 Μαΐου στην Ελλάδα η ταινία «C...

Πρόκειται για τον μποξέρ που ενέπνευσε κατόπιν τον Σταλόνε για τον Rocky Balboa

Την ταινία «Chuck» που έχει σκηνοθετήσει ο 48χρονος Philippe Falardeau από το Κεμπέκ του Καναδά, θα δούμε από την Πέμπτη 25/5/2017 στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε.

Το φιλμ όπου πρωταγωνιστεί ο 49χρονος Λιβ Σράιμπερ, πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ από 5 Μάη ξεκίνησε να προβάλλεται σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ.

Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Όλα αυτά αφορούν στον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa, ένα πρόσωπο που λέγεται πως ενέπνευσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε για τον εμβληματικό ρόλο του, του Ρόκι, το 1976!

Σύνοψη

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Τσακ Ουέπνερ, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky.  Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Ουέπνερ υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Από τις 25 Μαΐου η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από  την Odeon.

Όταν οι παραγωγοί διάβασαν το σενάριο, αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάρουν την άδεια από τον Σιλβέστερ Σταλόνε. «Έστειλα email στον Sly και στη συνέχεια του τηλεφώνησα, τονίζοντάς του πόσο σημαντικό θα ήταν για εμάς να γυρίσουμε τη συγκεκριμένη ταινία και πόσο θα θέλαμε να έχουμε την άδειά του, προκειμένου να το κάνουμε. Ο Sly διάβασε το σενάριο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε πολύ γενναιόδωρος κι ευγενικός και μας βοήθησε με την ταινία», ανέφερε η συμπαραγωγός Κρίστα Κάμπελ.

Ο πρωταγωνιστής Λιβ Σράιμπερ τόνισε με τη σειρά του ότι «μία βιογραφική ταινία είναι πάντα ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το πόσο ανοιχτός ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε σχετικά με το όλο θέμα και όλοι αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που ήταν τόσο πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μας. Δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει, αλλά ήθελε να μας δώσει την ιστορία του κι επιπλέον μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε πράγματα από το Rocky».

Εκτός του Λιβ Σράιμπερ παίζουν η Ελίζαμπεθ Μος που την είχαμε δει και στο "Truth-Η Αλήθεια" πέρυσι, ο Ρον Πέρλμαν, η Ναόμι Ουότς και οι Τζιμ Γκάφιγκαν και Μάικλ Ράπαπορτ.

Διάρκεια 101 λεπτά.

Επιμεέλια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture