Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κηδεύτηκε στα Χανιά η 30χρονη ηθοποιός Μαίρη Τσώνη - Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση στην εξόδιο ακολουθία

Κηδεύτηκε στα Χανιά η 30χρονη ηθοποιός Μ...

Η νεαρή ηθοποιός είχε παίξει στον Οσκαρικό "Κυνόδοντα"

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 11/5/2017 στα Χανιά της Κρήτης για να αποχαιρετήσουν από κοντά, την 30χρονη ηθοποιό Μαίρη Τσώνη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από τρεις ημέρες.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαγκαλάδο Ακρωτηρίου στα Χανιά και η θλίψη και συγκίνηση ήταν μεγάλη. Τις πρώτες φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στην 30χρονη ηθοποιό που είχε παίξει στην βραβευμένη και υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Κυνόδοντας», δημοσίευσε το Κρητικό σάιτ cretapost.

Η Μαίρη Τσώνη πέθανε στο σπίτι της, όταν ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και μάλιστα το τραγικό είναι ότι η ίδια τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε». Όταν ωστόσο έφτασε στην περιοχή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η νεαρή ηθοποιός ήταν ήδη νεκρή.

Η Μαίρη Τσώνη καταγόταν από την Λειβαδιά και έμενε στα Εξάρχεια ενώ συμμετείχε και στο συγκρότημα Μary & The Boy. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, γεννήθηκε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική και ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

Είχε εμφανιστεί σε μικρότερους ρόλους στο φιλμ «Το Κακό» και στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στην ταινία «Οπωροφόρα της Αθήνας» του αξέχαστου Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture