Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Ο Μαύρος Πύργος - The Dark Tower» που 3 Αυγούστου βγαίνει στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Ο Μαύ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα

H πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας «Ο Μαύρος Πύργος - The Dark Tower» σε σκηνοθεσία του 44χρονου Δανού Nikolaj Arcel που συνυπογράφει και το σενάριο, θα βγει τελικά στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 4 Αυγούστου 2017 και μία μέρα νωρίτερα στις 3 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας.

Το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας ήδη μας εστάλη από την εταιρεία διανομής Feelgood μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο «Μαύρος Πύργος» του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (στο ρόλο ο 44χρονος Λονδρέζος σταρ Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (στο ρόλο ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Matthew McConaughey).

Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Η ταινία λοιπόν με κόστος 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα προβληθεί και σε 3d, θα μας έρθει στην Ελλάδα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 3 Αυγούστου από την Feelgood και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Παίζουν ακόμα οι: Tom Taylor, Jackie Earle Haley.

Ο σκηνοθέτης του φιλμ Nikolaj Arcel είναι κυρίως γνωστός για την ταινία του «A Royal Affair» του 2012 που κέρδισε 2 βραβεία στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου ενώ προτάθηκε και για το Όσκαρ καλύτερου ξενόγλωσσου φιλμ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture