Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ thebest.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΑΚΡΙΤΑ, ΜΑΝΤΑ, ΞΑΝΘΟΥΛΗ Κ.Α.

ΤΟ thebest.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ανοιξιάτικο διάβασμα

Το καλοκαίρι έφτασε και δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από ένα βιβλίο. Ο Μίμης Ανδρουλάκης με το «Δύο μόνο δάκρια», ο Δημήτρης Στεφανάκης με το «Ευτυχισμένες οικογένειες», Ο Σπύρος Πετρουλάκης με «το τελευταίο δαχτυλίδι» αλλά και η Δέσποινα Χατζή με το «Σμαρώ, Από τον Βόσπορο στον Σηκουάνα» είναι σίγουρα κάποια από τα βιβλία που μπορείτε να επιλέξετε.

Ποια είναι όμως τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες και απ΄ ότι φαίνεται αξίζει να διαβάσουμε;

 

*Δευτέρα 8 Μαΐου

Για τους λάτρεις του καλού αστυνομικού μυθιστορήματος παρουσιάζουμε τη νέα σειρά Κλασικά Noir. Οι Περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Τα 39 σκαλοπάτια του Τζον Μπιούκαν και η Καταδίωξη στη Βενετία της Πατρίσια Χάισμιθ είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους με τους οποίους λανσάρεται η σειρά αυτή. Έργα με δυνατή πλοκή που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών!

*Τετάρτη 10 Μαΐου

Μετά τον πολύκροτο Φόνο 5 αστέρων, η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει με το τέλειο έγκλημα και «Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας». Στη δεύτερη αστυνομική υπόθεσή της, η Έλενα Ακρίτα ξανασυναντάει τους ήρωές της που αυτή τη φορά θα μπλέξουν σε ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι.

O Γιάννης Ξανθούλης κάνει την εμφάνισή του με την επανέκδοση του βιβλίου …« Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες», ένα από τα πιο εμβληματικά έργα του συγγραφέα. Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στην τηλεόραση.

*Πέμπτη 11 Μαΐου
Η Μαίρη Κόντζογλου, η πολυδιαβασμένη συγγραφέας της μπεστ σέλερ τριλογίας «Τα Παλιά Ασήμια», που συγκίνησε χιλιάδες αναγνώστες, επιστρέφει με τις «Μαγεμένες», ένα ιστορικό μυθιστόρημα που καθηλώνει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα.
Η συγγραφέας εμπνέεται από την άγνωστη ιστορία της απαγωγής των «Καρυάτιδων της Θεσσαλονίκης», των περίφημων Μαγεμένων του θρύλου, και συνθέτει μια αφήγηση για τα πάθη, τους έρωτες, τις κλεμμένες αρχαιότητες και τους αγώνες της πόλης που πίστευε σε τρεις θεούς. Σκαλισμένο με μαεστρία στα βυζαντινά τείχη, στα υγρά λιθόστρωτα, στις συναγωγές, στα παζάρια και στα γεμάτα θρύλους και ατμούς χαμάμ της Σαλονίκης, το μυθιστόρημα των Μαγεμένων, ή Las Incantadas, όπως τις αποκαλούσαν οι ισπανόφωνοι Εβραίοι της πόλης, θα αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό.

Η Λένα Μαντά επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη μέσα από το βιβλίο «Γράμμα από χρυσό». Πρόκειται για μία ιστορία που ξεκινά το 1910 και ολοκληρώνεται το 2013,η οποία αφορά σε τέσσερις γενιές γυναικών και εκτυλίσσεται σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα ταυτόχρονα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture