Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Η Μαυροδάφνη Achaia Clauss ανάμεσα στα 100 Best Value Κρασιά του Κόσμου

Πάτρα: Η Μαυροδάφνη Achaia Clauss ανάμεσ...

Η βράβευση έρχεται από την Αμερική και το περιοδικό Wine & Spirits

Μία ακόμα σημαντική διάκριση προστέθηκε στην μακρά ιστορία της φημισμένης μαυροδάφνης Achaia Clauss. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, το πρώτο και πολυαγαπημένο «παιδί» του Gustav Clauss, γεννήθηκε από έναν έρωτα, που πέρασε στην αιωνιότητα με το όνομά της.

Ώριμη, γλυκιά, αγγίζει τη μέση του δεύτερου αιώνα ζωής της.

Η "τερψιλαρύγγιος" Μαυροδάφνη της Achaia Clauss, που έχει γλυκάνει κι ενδυναμώσει τον σιδηρούν Καγκελάριο Bismarck, τον αγέλαστο Στρατάρχη Moltke, τη θλιμμένη Αυτοκράτειρα Ελισάβετ της Αυστροουγγαρίας, τους βασιλείς των Ελλήνων, τους στρατιώτες του 12ου Συντάγματος, τους αντάρτες του Ε.Α.Μ., τον Χανς Ερενστρώλε, τα προφυματικά Ελληνόπουλα μιας άλλης τραγικά δύσκολης εποχής.

Που έχει εμπνεύσει τον Στέλιο Σπεράντσα, τον Κωστή Παλαμά, τον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Τίτο Πατρίκιο, τον Franz Liszt, τον Richard Wagner, τον Carl Orff.

Το κρασί, που μετουσιώνεται σε Αίμα Κυρίου, η Μαυροδάφνη Achaia Clauss ανήκει στα «100 Best Value κρασιά του κόσμου»!

Η βράβευση έρχεται από την Αμερική και το περιοδικό Wine & Spirits, ένα από τα πιο έγκριτα περιοδικά του κλάδου, με μεγάλη επιρροή σε φίλους και επαγγελματίες του κρασιού, 35χρονη πείρα και γευστικές δοκιμές τουλάχιστον 13.000 διαφορετικών ετικετών ετησίως από όλο τον κόσμο.

Η Μαυροδάφνη Achaia Clauss, ο πιστότερος, ο ιδανικότερος πρεσβευτής της γης της Αχαΐας και των ανθρώπων της, μας κάνει υπερήφανους, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά