Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Λυρική βραδιά στο θέατρο "Απόλλων"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Λυρική βραδιά στο θέατρο "Απ...

Το βράδυ της Τρίτη 25 Απριλίου

Το μουσικό κοινό της πόλης απόλαυσε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων μία όμορφη λυρική βραδιά από τους συντελεστές του ΟΠΕΡΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με θέμα τον Ρομαντισμό. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Τα κομμάτια που απέδωσαν οι λυρικοί τραγουδιστές του Όπερα Στούντιο αντιπροσώπευαν τις τάσεις έκφρασης των συνθετών όπερας και Lied που έζησαν και δημιούργησαν κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα.

H ελεύθερη έκφραση του πόνου, της αγάπης, της χαράς και της θλίψης, η αναζήτηση της έμπνευσης στο «ενθουσιαστικό πάθος», στο όνειρο και στις παραδόσεις,  κυριάρχησαν στη λυρική αυτή βραδιά.

Συμμετείχαν οι λυρικοί τραγουδιστές:

Christina Schönbach-υψίφωνος , ΛίναΓερονίκου - υψίφωνος,  Σοφία Μπεράτη–υψίφωνος, Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη - υψίφωνος,  Μαρία Κατριβέση- υψίφωνος, Μάριος Μανιατόπουλος – τενόρος, Χρύσα Πανταζοπούλου- μεσόφωνος  και Λένα Σουρμελή- υψίφωνος, καθώς επίσης και η χορωδία του ΟΣΠ

Στο πιάνο ήταν οι:OlenaFedko, Βασίλειος Λάζαρης, Αναστάσιος Σπηλιωτόπουλος. Την μουσική Διδασκαλία είχε ο  Γεώργιος Γαλάνης και την σκηνοθετική επιμέλεια ο MichaelSeibel.

Η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στις  21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture