Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Ελαμψε ο Αντετοκούνμπο αλλά έχασαν οι Μπακς

ΝΒΑ: Ελαμψε ο Αντετοκούνμπο αλλά έχασαν οι Μπακς

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 30 πόντους

Εκπληκτικός, σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 118-93 από τους Ράπτορς  στο Τορόντο, μένοντας έτσι πίσω 3-2 στο σκορ της σειράς των αγώνων. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 30 πόντους (12/19 δίποντα, 6/9 βολές), πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε και 3 κοψίματα, αλλά δεν είχε άξιους συμπαραστάτες, με εξαίρεση τον Μπρογκντόν που πέτυχε 19 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους Ράπτορς ήταν ο Πάουελ με 25 πόντους. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι και η ομάδα του Τορόντο θέλει ακόμα μία νίκη για να περάσει εκείνη στα ημιτελικά της Ανατολής.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν με συνοπτικές διαδικασίες 128-103 των Μπλέιζερς, έφτασαν στο 4-0 και εξασφάλισαν πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι των Κλίπερς με τους Πέισερς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής τους ο Στεφ Κάρι, που σημείωσε 37 πόντους, ενώ για τους  Μπλέιζερς κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λίλαρντ με 34 πόντους.

Τέλος οι Χοκς νίκησαν 111-101 τους  Ουίζαρντς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίλσαπ με 19, ενώ επτά παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος των ηττημένων ο Μπιλ με 32 πόντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Οι Ράπτορς «εγκλώβισαν» τον Αντετοκούνμπο και ισοφάρισαν


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports