Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα

ΝΟΠ: Επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα

Με προπονητή τον Βασίλη Λαμπάτο

Ένας μεγάλος ιστορικός όμιλος όπως ο ΝΟΠ δεν ήταν δυνατόν να μείνει χωρίς γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης, στερώντας από ένα σημαντικό τμήμα των αθλητριών του να αγωνίζονται με το όνομα και τα χρώματα του ΝΟΠ, ενδυναμώνοντας παράλληλα την πατρινή υδατοσφαίριση και την αθλητική άμιλλα.

Με αυτό το σκεπτικό, το ΔΣ του ΝΟΠ σε παλιότερη συνεδρίασή του έδωσε το πράσινο φώς για την επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου τμήματος στον αγωνιστικό τομέα.

Με ένα πενταετή σχεδιασμό που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το ΔΣ του Ομίλου η γυναικεία ομάδα με κορμό παλιές πολίστριες του ΝΟΠ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας στην υδατοσφαίριση αποσκοπώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση για την χαρά της συμμετοχής και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σταδιακά είναι φιλοδοξία το γυναικείο τμήμα να ενισχυθεί με νέες αθλήτριες και εξειδικευμένους προπονητές, παράλληλα με την ενδυνάμωση των υποδομών που μέχρι σήμερα περιορίζονταν στην εκμάθηση πόλο για μικρά κορίτσια κάτω των δέκα ετών, χωρίς καμία προοπτική περαιτέρω εξέλιξης.

Προπονητής σε αυτή την μεταβατική περίοδο θα είναι ο επικεφαλής προπονητής υδατοσφαίρισης του Ομίλου Βασίλης Λαμπάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΝΟΠ στο "3ο Splash Water Polo Mini Tournament"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports