Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ν. Ηλιόπουλος: "Είμαι ικανοποιημένος με την εκτέλεση του προγράμματός μου"

Ν. Ηλιόπουλος: "Είμαι ικανοποιημένο...

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε γρήγορα για τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος αν και έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο καινούργιο του πρόγραμμα στο δίζυγο (27ος με 13,633 β.) δνε κατάφερε να προκριθεί στοντ ελικό.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Πατρινού γυμναστή: «Αν και δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την βαθμολογία μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εκτέλεση του προγράμματός μου, το οποίο όπως υποστηρίζει και ο προπονητής μου κ. Ράφτης χρειάζεται κάποιες προσαρμογές για να γίνει απόλυτα "δικό μου’"

Μετά την επιστροφή μας, θα δοκιμάσουμε κάποια καινούργια στοιχεία για να βελτιώσουμε τη ροή του προγράμματος, αλλά και να αυξήσουμε τη δυσκολία του ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Αν και εξαρχής οι πιθανότητές μου για κάτι παραπάνω θα ήταν χαμηλές, θα ήθελα πολύ να είχα περάσει στον τελικό. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος ότι αυτό θα συμβεί στους επόμενους αγώνες της χρονιάς, στο Παρίσι και στην Ουγγαρία.

Η συνολική εμφάνιση της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, όχι μόνο όσον αφορά στην πρόκριση του Πετρούνια και του Κωνσταντινίδη, αλλά και για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τανταλίδη και του Χατζηευσταθίου.

Ο Βλάσης Μάρας έχει αποδείξει πόσο σπουδαίος αθλητής είναι και το πρόγραμμα του, πέρα από την πτώση, ήταν για σεμινάριο ενόργανης. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον σπουδαίο χορηγό μου, CITYFAB, που ήταν εδώ μαζί μου και με υποστήριζε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ηλιόπουλος: Το μήνυμα πριν το ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports