Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με εμπορική φόρα από τις ΗΠΑ κατέφθασε και στην Πάτρα η παιδική ταινία animation "Αρχηγός από Κούνια"

Με εμπορική φόρα από τις ΗΠΑ κατέφθασε κ...

Προβάλλεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε

Μία χαρά ξεκίνησε την πορεία του στο box office η νέα παιδική ταινία animation «Αρχηγός από Κούνια – The Boss Baby».

Το νέο, ξεκαρδιστικό animation της Dreamworks, που έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 (παίζεται σε 4 αίθουσες στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα και σε 3D), σε διανομή της εταιρείας Odeon, κατέκτησε την κορυφή του Αμερικανικού box office, με πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις το τριήμερο 31/3 με 2/4/2017, εκτοπίζοντας από το ν. 1 το «Beauty and the beast» της Ντίσνει.

Ήδη οι εισπράξεις στις ΗΠΑ έχουν φτάσει στα 58 εκατομμύρια συν άλλα περίπου 68 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του φιλμ στον υπόλοιπο κόσμο. Στην πρωτότυπη κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί Άλεκ Μπόλντουιν, Στιβ Μπουσέμι, Λίζα Κούντροου, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, κ.α.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια της ταινίας που επίσης παίζεται στην Πάτρα, ακούγεται η φωνή του τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη.

Το The Hollywood Reporter έγραψε: «Το «Αρχηγός Από Κούνια» απαιτεί την προσοχή σας με αρχηγικές εισπράξεις στο box-office» ενώ το Variety: τo «Αρχηγός Από Κούνια» εξουσιάζει το Box-Office.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Odeon, η εξωφρενική περιπέτεια του 7χρονου Τιμ και του Αρχιμπόμπιρα (με τη φωνή του αγαπημένου Πάνου Μουζουράκη), εντυπωσίασε το κοινό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και, πλέον, ήρθε η σειρά των Ελλήνων θεατών να δουν  πως είναι να είσαι… Γεννημένος Ηγέτης!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture