Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΣ έσωσε τον «βαθμό» στις καθυστερήσεις

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΣ έσωσε τον «βαθμό» στις...

Οι Γιαννιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη στους Ζωσημάδες

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αναδειχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Η ακριτική ομάδα προηγήθηκε με τον Βασιλακάκη στο 60΄, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έσωσε την «παρτίδα» και πήρε τον βαθμό με το γκολ του Ζάιρο στις καθυστερήσεις (90+1΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λισγάρα με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις (90+4΄).

Στο 3ο λεπτό δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μια ευκαιρία της Ξάνθης, όταν η μπάλα έφτασε στον Λουσέρο, αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο. Ο ΠΑΣ, από την πλευρά του, πλησίασε το γκολ στο 15΄, όταν ο Ζάιρο έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Κούτρης στην άλλη πλευρά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε άουτ.

Στο 21΄ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» σε αντεπίθεση, αλλά ο Ζάιρο δεν έκανε καλό κοντρόλ για να σουτάρει και τελικά περιορίστηκε σε τακουνάκι που μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς.

Στο 24΄ και σε νέα αντεπίθεση του ΠΑΣ οι αμυντικοί έδιωξαν τη σέντρα σουτ του Γιάκου, ενώ ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε στη συνέχεια νέο σουτ των γηπεδούχων.

Στο 42΄ το σουτ του Ζάιρο δεν... προβλημάτισε τον Ζίφκοβιτς, ενώ στο 45΄ η Ξάνθη έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Γουάλας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά την κεφαλιά του έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

Οι ακρίτες ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ» στο 60ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Βασιλακάκης βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΠΑΣ (0-1).

Στο 65΄ το φάουλ του Κοζορώνη έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίφκοβιτς, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 76΄, όταν ο Ζάιρο πλάσαρε τον Ζίφκοβιτς και η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αλλά ο Καρασαλίδης την έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή της εστίας.

Στο 80΄ ο ΠΑΣ είχε ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Ζάιρο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κοροβέσης τροφοδότησε με κεφαλιά τον Κόντε, αλλά δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Ζίφκοβιτς.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στις καθυστερήσεις (90+1΄), όταν, σε σύγχυση στην περιοχή της Ξάνθης, η μπάλα έφτασε στον Ζάιρο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Γκολ: Ζάιρο 91’ / Βασιλακάκης 60’

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος (82΄ Νικολιάς), Τζημόπουλος (29΄ λ. τρ. Κοζορώνης), Γιάκος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (67΄ Κοροβέσης), Καρανίκας, Κόντε, Ακόστα.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (74΄ Ράνος), Σολτάνι (56΄ Πιτσέλι), Λουσέρο, Βασιλακάκης (83΄ Μεχία), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Παίζεται η παραμονή στη Λιβαδειά


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports