Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Σούπερ Κουφός και μαγικός Ουέστμπρουκ

ΝΒΑ: Σούπερ Κουφός και μαγικός Ουέστμπρουκ

Ο Ελληνας άσος σημείωσε 11 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και έριξε 3 τάπες

Εξαιρετικός ο Κώστας Κουφός στη νέα επιτυχία των Κινγκς, που για δεύτερη συνεχή μέρα πανηγύρισαν νίκη στον πόντο, επικρατώντας -αυτή τη φορά- με 91-90 των Μέμφις Γκρίζλις στο Σακραμέντο. Ο Ντάρεν Κόλισον με δύο βολές στα 5” πριν το τέλος, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ελληνας άσος σημείωσε 11 πόντους (5/7 δίποντα, 1/1 βολή), πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, έριξε 3 τάπες και δεν είχε κανένα λάθος, σε 30 λεπτά παρουσίας, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Εκπληκτικός ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, σημείωσε το 37ο φετινό του triple-double (37 πόντοι, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ) και με δικό του καλάθι 13.1 δευτερόλεπτα, πριν από το τέλος, οδήγησε τους Θάντερ σε νίκη με 92-91 επί των Μάβερικς στο Ντάλας.

Επίδειξη δύναμης από τους Σπερς, που διέλυσαν με 103-74 τους πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς  και «έστειλαν» στην κορυφή της Ανατολής τους Σέλτικς. Πρώτος σκόρερ ήταν ο  Λέοναρντ με 25 πόντους, ενώ  από τους Καβαλίερς ο ΛεΜπρόν σταμάτησε στους 17 πόντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Ασταμάτητος ο Παπαγιάννης-Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αντετοκούνμπο


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports