Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων ενόψει Βουδαπέστης

Πόλο: Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων ...

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Διαμορφώνεται σιγά-σιγά το «παζλ» της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ ενέκρινε δύο καμπ προετοιμασίας, από 12 έως 16 Ιουνίου στο Βόλο και από 26 έως 28 Ιουνίου στην Αθήνα, από κοινού με το Μαυροβούνιο, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή του ετήσιου τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», που φέτος θα γίνει στην Αθήνα, από 23 έως 25 Ιουνίου.

Για την εθνική γυναικών, εγκρίθηκε καμπ προετοιμασίας από 12 έως 15 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά «Θέτις Καπ» στην Αθήνα, από 16 έως 18 Ιουνίου. Παράλληλα, η Αγγελική Γερόλυμου θα παραμείνει σε θέση βοηθού προπονητή της ομάδας, στο πλευρό πλέον του Γιώργου Μορφέση.

Εξάλλου, το Δ.Σ. της ΚΟΕ ενέκρινε τη συμμετοχή του Στέφανου Δημητριάδη σε 10ήμερο καμπ προετοιμασίας στο "Gloria Sports Arena" της Τουρκίας, όπου την ίδια περίοδο θα προετοιμάζεται και η εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής, με επικεφαλής τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Τσαντ Λε Κλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Νίκη της Εθνικής ανδρών στην Χάγη επί της Ολλανδίας


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports