Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Σεβασμό στα παιδιά μας", ζήτησε η μητέρα της Ρεγγίνας -Σε εξέλιξη η δίκη για το θάνατο τριών φοιτητών στο λιμάνι -ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:"Σεβασμό στα παιδιά μας"...

Δάκρυα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών

14.20 Με την εξέταση μαρτύτων συνεχίζεται η δίκη για τον τραγικό θάνατο τριών νέων παιδιών στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους η μητέρα της 23χρονης Ρεγγίνας Ζαπάντη ζήτησε σεβασμό στη μνήμη των τριών παιδιών που πνίγηκαν . Η κόρη της ήταν ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η τραγική μητέρα αναφερόμενη στον συνήγορο υπεράσπισης του 25χρονου κατηγορούμενου για τη στάση του έκανε λόγο για «βλακώδη επιχειρήματα» που χρησιμοποιεί στην υπεράσπισή του.

 

12.15 Μετά την εξέταση του πατέρα του Ανδρέα Αλέξη αυτή την ώρα εξετάζεται η μητέρα του Ανδρέα η οποία είπε πως για πρώτη φορά σήμερα είδε τον κατηγορούμενο, τον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι και είπε με τραγικότητα ότι δικαιοσύνη είναι να επιστρέψει ο γιος μου".

 

11.40 Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για τον τραγικό θάνατο τριών νέων στο λιμάνι της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στη θάλασσα.Αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο καταθέτει  ο πατέρας του Ανδρέα Αλέξη.Το κλίμα γενικά ειναι φορτισμένο και άνθρωποι μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν μπορούν αν συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

 

 

Ξαναζωντανεύει σήμερα περίπου ενάμιση χρόνο μετά, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, η τραγωδία του πνιγμού των τριών φοιτητών στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα 6 φοιτητών, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης και η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη από την Πάτρα και η 23χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Η δίκη είχε αρχικά οριστεί για το Δεκέμβριο του 2016, όμως είχε αναβληθεί λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη είναι ο 25χρονος οδηγός του οχήματος από την Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα - τραγωδία! Υγρός τάφος για τρία νεαρά άτομα το παλιό λιμάνι - Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα -Αυτά είναι τα τρία παιδιά

Το thebest.gr αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό των τριών νέων ανθρώπων - Ο Λιμενάρχης Πατρών εξιστορεί όλα όσα τραγικά συνέβησαν

Πάτρα: Η φωτογραφία των τριών παιδιών πριν την τραγωδία που συγκλονίζει

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο δύτης που ανέσυρε τα πτώματα των τριών παιδιών (διαβάστε εδώ)

Πάτρα: Σοκ στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. το ξημέρωμα - Δύο από τα τρία παιδιά που πνίγηκαν στο Μόλο ήταν συγγενείς αστυνομικών

Πάτρα: "Πόσο άδικο Θεέ μου" - Αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία οι φίλοι των φοιτητών -Τα σπαρακτικά μηνύματα στο facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις