Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ GAZARTE

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ...

Αναμένonται για μία βραδιά και στην Πάτρα, στο Royal

Oι μελωδικές βραδιές της κορυφαίας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Δήμητρας Γαλάνη συνεχίζονται στο Main Stage του Gazarte στην οδό Βουτάδων 34 στο Γκάζι, στην Αθήνα για λίγες παραστάσεις ακόμη, τον Απρίλιο (3 & 24/4) και το Μάιο (8/5). Οι Δευτέρες του Μαρτίου γέμισαν από κόσμο, μουσικές και τραγούδια και επέβαλαν όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, την παράταση λίγο πριν και μετά το Πάσχα.

Δυόμισι ώρες παράστασης, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της Δήμητρας Γαλάνη στις παραστάσεις αυτές είναι ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος, με καταγωγή από την Πάτρα, τον οποίο γνώρισε το κοινό μέσα από τους Minor Project. Ο Ευστάθιος Δράκος συνεργάστηκε με τη Δήμητρα Γαλάνη στο άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές “παντρεύονται” ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία.

Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι “ένα” και κάπως έτσι ενώθηκαν για πρώτη φορά και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ’αυτά, η «Εκδρομή» που ακούγεται και σε τηλεοπτική διαφήμιση μπύρας και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

Μαζί τους οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα).

*Όπως είδαμε σε αφίσα έξω από το Royal theater – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, αναμένεται να χαρούν και οι Πατρινοί μουσικόφιλοι το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Δήμητρας Γαλάνη και του Ευστάθιου Δράκου, μάλλον στις 20 Απριλίου 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Πατρινοί καλλιτέχνες στο πλευρό της Δήμητρας Γαλάνη - Από τον Vassiliko στον Στάθη Δράκο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture