Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Ζευγάρι Πατρινών ψάχνει ερωτικό παρτενέρ μέσω internet

Ζευγάρι Πατρινών ψάχνει ερωτικό παρτενέρ...

Αγγελία σε ροζ ιστοσελίδα

Σε απόγνωση βρίσκεται ένα νεαρό ζευγάρι Πατρινών, το οποίο ψάχνει εναγωνίως τρίτο άτομο προκειμένου να δώσει ανάσα στη σεξουαλική του σχέση. Αφού γύρισε κάθε γωνιά της πόλης και δεν κατάφερε να βρει κάποιον ή κάποια ενδιαφερόμενη, αποφάσισε να βάλει αγγελία σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα του Διαδικτύου, μπας και κάποιος φιλοτιμηθεί και το τιμήσει με την παρουσία του.

«Αν είσαι στην Πάτρα και σε ενδιαφέρει η επαφή με νέο και πολύ ερωτικό ζευγάρι με ανοιχτό μυαλό στο θέμα του sex, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε αν το μήνυμά σου έχει πραγματικό ενδιαφέρον» τονίζει το ζευγάρι στην αγγελία του, η οποία έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον δεκάδων περιηγητών του Ιντερνετ.

Μάλιστα προκειμένου να πείσει τους υποψήφιους παρτενέρ έβαλε δίπλα από τις «εκκλήσεις» του και τέσσερις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι δυο τους γυμνοί σε ερωτικές στάσεις και σε κοντινά πλάνα από τις σεξουαλικές τους στιγμές. Η αγγελία έχει δημοσιευθεί από τις 8 Οκτωβρίου και έχει αρκετά μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που ίσως αναγκάσει το ζευγάρι να μπει στη διαδικασία του κάστινγκ.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το Διαδίκτυο και οι υπηρεσίες του προσφέρουν ένα μεγάλο πεδίο ερωτικής δράσης για νέους και πιο ώριμους που αναζητούν τη διαφορετικότητα στο κρεβάτι τους. Και όπως διαπιστώνουμε, ακόμη και νέα ζευγάρια επιθυμούν να βάλουν πλέον ένα ακόμη άτομο στη σχέση τους, είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άνδρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time