Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Δώδεκα μέρη στα οποία δεν ανήκει το κινητό σας

Δώδεκα μέρη στα οποία δεν ανήκει το κινητό σας

Πότε δεν πρέπει να το έχετε στο χέρι σας

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό, αλλά το κινητό τηλέφωνο δεν είναι για όλες τις ώρες και τις στιγμές. Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που το κινητό πρέπει να μένει στην τσάντα σας, για να μην πούμε καλύτερα στο σπίτι σας. Ακολουθούν 12 στιγμές που ο ήχος από το κινητό σας μπορεί να σας τις χαλάσει.

1. Στο θέατρο. Δεν θέλετε να είστε αυτός ο άνθρωπος που χτυπάει το κινητό του, ενώ είναι γνωστό ότι πρέπει να το έχετε στο αθόρυβο. Είναι ασέβεια τόσο για τους ηθοποιούς, όσο και για τους υπόλοιπους θεατές.

2. Σπίτι με το παιδί σας. Να γίνετε εσείς πρώτοι παράδειγμα για τα παιδιά σας και μην ασχολείστε συνέχεια με το κινητό σας, όσο είστε μαζί τους.

3. Όταν ζείτε μία συγκλονιστική στιγμή.

4. Στην τουαλέτα. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα μηνύματα στέλνονται όταν βρίσκεται κανείς στην τουαλέτα, κάτι που και γεμίζει το κινητό με μικρόβια, αλλά καραδοκεί και ο κίνδυνος να πέσει το τηλέφωνο μέσα στη λεκάνη. Αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το κινητό σας, σκεφτείτε να σας συμβεί κάτι τέτοιο...

5. Όταν πηγαίνετε βόλτα τον σκύλο σας. Η καλύτερη στιγμή στην ημέρα του σκύλου σας είναι όταν τον βγάζετε βόλτα και δεν σταματά να μυρίζει και να κουνάει την ουρά του. Μην το περάσετε κοιτώντας το κινητό σας και κρατώντας το λουρί καταναγκαστικά. Μιλήστε του, παίξτε μαζί του και δεθείτε.

6. Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης στην δουλειά. Μπορεί να βαριέστε φοβερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε πάνω από το κινητό σας. Άλλωστε, δεν θα θέλατε να κάνουν το ίδιο οι συνάδελφοί σας όταν κάνετε εσείς μία παρουσίαση.

7. Σε μία τελετή γάμου. Αφήστε κάτω το κινητό, ακόμα κι αν θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες το ζευγάρι. Έχουν προσλάβει φωτογράφο για τον σκοπό αυτό.

8. Στο γυμναστήριο. Έχετε πάει για να γυμναστείτε και να ιδρώσετε, όχι για να βγάζετε selfies μπροστά στον καθρέφτη ή να κοιτάζετε τι γίνεται στο Facebook.

9. Στον κινηματογράφο. Το πληρώνετε που το πληρώνετε το εισιτήριο, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε την ταινία και να μην ενοχλείτε τους γύρω σας. Αλλιώς, νοικιάστε το σε dvd.

10. Στο αυτοκίνητό σας. Ειδικά όταν οδηγείτε.

11. Κάτω από τα σκεπάσματα. Η μόνη δραστηριότητα που πρέπει να συμβαίνει εκεί αφορά το σεξ και τον ύπνο (και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).

12. Όταν βλέπετε από κοντά τον Πάπα!

Πηγή:huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time