Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Ανοικτή επιστολή για τα τροφεία των πολυτέκνων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ανοικτή επιστολή για τα τροφεία των πολυ...

"Ελπίζω στο μέλλον η Δημοτική Αρχή να παρέχει πλήρη ενημέρωση στους Δημότες της"

Την Πέμπτη 14/5/2015 δημοσιοποίησα ανοικτή επιστολή μου παρέμβαση, σχετικά με τα τροφεία που καλούνται να καταβάλουν οι πολύτεκνοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Η ενημέρωσή μου είχε προέλθει, τόσο από τον τύπο (έντυπο & ηλεκτρονικό) όσο και από την επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο του Δήμου Πατρέων στην επικαιρότητα (Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί: Αιτήσεις για το 2015 – 2016 σε κάθε Παιδικό Σταθμό από 20 Μαΐου έως 15 Ιουνίου). http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=572437

 

Η Δημοτική Αρχή όμως, παρόλο που έκανε αναφορά για την οικονομική συμμετοχή που καλούνται να καταβάλουν για τροφεία, οι οικογένειες που θα επιλεγούν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Σταθμούς, δεν ανέφερε καθόλου για τις ειδικές περιπτώσεις που συμπεριλαμβάνονταν και οι Πολύτεκνοι, για τους οποίους η παρούσα Δημοτική Αρχή προχώρησε σε αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων από 30.000€ σε 50.000€, για την απαλλαγή τροφείων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει μια κακή και λανθασμένη ενημέρωση από πλευρά της, να προβληματίσει και να αναστατώσει τους Πολύτεκνους, σε μια χρονική στιγμή που καθημερινά δέχεται την απαξίωση της πολιτείας.

Ελπίζω στο μέλλον η Δημοτική Αρχή να παρέχει πλήρη ενημέρωση στους Δημότες της, τουλάχιστον στην σελίδα της στο διαδίκτυο, και να συνεχίσει να στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες όπως διαφαίνεται σήμερα.

Σαν πολύτεκνοι αναμένουμε αντίστοιχη ενέργεια και στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΠ, επαναφέροντας τη μείωση που προβλεπόταν πριν την τιμολογιακή πολιτική που εφάρμοσε η δημαρχία Δημαρά και περιόρισε τις δικαιούχες Πολύτεκνες Οικογένειες .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time