Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17.00) το Ρέθυμνο, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πλέι οφ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17.00) ...

Όποια ομάδα πάρει τη νίκη είναι αγκαλιά με τα πλέι οφ

O Προμηθέας υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα το Ρέθυμνο του Νίκου Βετούλα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Ο αγώνας έχει  χαρακτήρα "τελικού" για την είσοδο στα πλέι οφ, όποιας ομάδας πάρει τη νίκη.

Οι «Προμηθείς» έχουν σαν στόχο την κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να «κλειδώσουν» μια θέση μέσα στην πρώτη 8άδα της Α1, αλλά και για να αποκτήσουν αβαντάζ ακόμη και για την 7η θέση (για κάθε ενδεχόμενο θα πρέπει να καλυφθεί το -7 του α΄ γύρου).

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαντωνίου, Μπλάσινγκεϊμ, Γιαννικόπουλο, Γκίκα, Πέττα, Γερομιχαλό, Φαγιέ, Γράβα, Τσάμη, Ντίκερσον, Τζόουνς, Τόντιτς, Σαρικόπουλο και Μουρ.

Δηλώσεις για το Σαββατιάτικο παιχνίδι έκανε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Κλειδί για την επικράτησή μας στο παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν η άμυνά μας, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τα Τρίκαλα κάτω από τον μέσο όρο που έχουν στην επίθεση, περιορίζοντας, ταυτόχρονα, παίκτες-κλειδιά. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη σημαίνει και μαθηματικά την σωτηρία μας, επομένως ο πρώτος μας στόχος επιτεύχθηκε από τώρα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Βέβαια, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Α1, επομένως θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο στόχο μας που είναι η είσοδό μας στα πλέi οφ.

Το Ρέθυμνο είναι σαφώς μια επικίνδυνη ομάδα με ταλέντο και πλουραλισμό στην επίθεση. Εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να βγάλουμε για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι την απαιτούμενη ενέργεια μέσα στο παρκέ».

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σώμος (Αθήνας), Παντελίδης (Εύβοιας) και Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκη). Κομισάριος θα είναι ο πατρινός Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

O Προμηθέας απευθύνει κάλεσμα στη μπασκετική Πάτρα να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια της ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μετά τις 3μ.μ. στα εκδοτήρια του «Τόφαλος», και κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ έχει απομείνει και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ..

Παράλληλα, οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ παρακαλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν από το παιχνίδι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο «Τόφαλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει τη ρεβάνς κόντρα στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports