Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ "COLOSSAL" ME ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΚΩΜΩΔΙΑ Φ...

Παίζουν οι Anne Hathaway και Jason Sudeikis

Σε διανομή από την Odeon, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon) η κωμωδία επιστημονικής φαντασίας «Colossal» σε σενάριο και σκηνοθεσία του 40χρονου Ισπανικής καταγωγής δημιουργού Nacho Vigalondo.

Tο φιλμ κάνει την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ στις 6 Απριλίου 2017 και λίγες μέρες μετά, την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου θα βγει και στην Ελλάδα. Στο φιλμ, το διαφημιστικό πόστερ του οποίου ήδη φιγουράρει στα Στερ/Odeon στην Πάτρα, παίζουν η βραβευμένη με Όσκαρ Anne Hathaway, ο συμπαθής Jason Sudeikis και οι Dan Stevens, Austin Stowell και Tim Blake Nelson.

Το «Colossal» έκανε την διεθνή του πρεμιέρα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έχοντας μόλις χάσει τη δουλειά και το αγόρι της στη Νέα Υόρκη, η Γκλόρια (Anne Hathaway) επιστρέφει στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε όπου θα ανακαλύψει ότι υπάρχει μία παράξενη σχέση με ένα πελώριο τέρας Kaiju που επιτίθεται στη Σεούλ. Τα γυρίσματα έγιναν στο Βανκούβερ του Καναδά.

*Η Χαθαγουέι κέρδισε πριν από 4 χρόνια το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για το κινηματογραφικό μιούζικαλ "Άθλιοι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture