Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την πρεμιέρα τ...

Από αυτή την Πέμπτη το φιλμ στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα

Επίσημη πρεμιέρα στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου στην Αθήνα, έκανε η νέα ταινία της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», η νέα live action εκδοχή του κλασσικού αριστουργήματος της Disney, με πρωταγωνίστρια την Έμα Γουότσον.

Στην επίσημη μεταγλωττισμένη πρεμιέρα της ταινίας, την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου στο Παλλάς, παρευρέθηκε πλήθος μικρών και μεγάλων φίλων της ταινίας, μεταξύ των οποίων η Σία Κοσκινά και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, οι οποίες συμμετέχουν στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσκινά δανείζει τη φωνή της σε έναν από τους πιο αγαπημένους μαγεμένους χαρακτήρες του παραμυθιού, την Μαντάμ Τσαγερό ενώ η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι αφηγήτρια στη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D στις 16 Μαρτίου 2017. Θα προβληθεί και στην Πάτρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Στερ/Odeon.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι:  Ίαν Στρατής και ο Σπύρος Ζενεμπίσης από τους Madstreet, Παναγιώτης Πάλλης από τους Stereo Soul και η Αλεξάνδρα Κλάδη.

Σύνοψη

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

To film βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα και με την μεγαλειώδη έξοδο του στις ΗΠΑ.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Bill Condon

Σενάριο: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos

Παίζουν και ακούγονται οι: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Χρήστος Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπδίου, Αλέξανδρος Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Tobias A. Schliessler

Σχεδιασμός Παραγωγής: Sarah Greenwood

Κοστούμια: Jacqueline Durran

Μοντάζ: Virginia Katz

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Το φιλμ διανέμει η Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture